TRAVEL

Η πρώτη burger σάουνα είναι γεγονός

Η σάουνα αδυνατίζει, αποτοξινώνει, ηρεμεί και γενικά έχει ένα σωρό αποδεδειγμένα οφέλη. Όμως, όπως φαίνεται σε κάποιους δεν έφταναν μόνο αυτά και αποφάσισαν να πάνε το όλο θέμα λίγο παραπέρα. Ο λόγος για τους Φιλανδούς, που δημιούργησαν μια σάουνα Burger King!

Όχι δε διαβάζεις τίποτα λάθος. Η χώρα που θεωρείται πρωτεύουσα της σάουνας, πέρασε την εξυπηρέτηση πελατών σε άλλο level. Στο κατάστημα Burger King του Helsinki μπορείςόχι μόνο να τρως το Whooper αλλά και να κάνεις σάουνα. Επίσης, μπορείς να κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα.

Η εταιρεία, στο επίσημο website, το πουλάει ως το τέλειο μέρος για πάρτι ή για συναντήσεις με τη δουλειά. Γι’ αυτό άλλωστε έχει βάλει και μεγάλες οθόνες, ενώ ο χώρος είναι ιδανικός για 15 άτομα.

Φυσικά, υπάρχει και ένα δωμάτιο για μπάνιο, ένα μέρος που μπορείς να αφήσεις τα πράγματα σου σε ντουλάπια και μια τουαλέτα.

Κοστίζει 250 ευρώ για 3 ώρες και μπορείς εδώ και τώρα να κάνεις την κράτηση σου. Θα δυσκολευτείς λίγο με τη γλώσσα, αλλά πιστεύουμε σε εσένα. Εδώ θα μπορέσεις να κάνεις σάουνα τρώγοντας burger, στην κατανόηση των φινλανδικών θα τα βρεις σκούρα;