TRAVEL

Save the date! Η ημερομηνία που θα κλείσεις τα πιο φτηνά εισιτήρια διακοπών το 2018

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Ιανουάριο αλλά δε μπορούμε να μη σκεφτόμαστε τις πασχαλινές και τις καλοκαιρινές μας διακοπές για τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα.

Και όπως φαίνεται, πολύ καλά κάνουμε. Κι αυτό, διότι ήδη νέα έρευνα έχει αποφανθεί σχετικά με την ημέρα που θα πετύχουμε τις καλύτερες τιμές για τα εισιτήρια των διακοπών μας, πράγμα που σημαίνει πως μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία να προγραμματιστούμε, να μην αγχωθούμε και να μην… τρέχουμε τελευταία στιγμή να ψάχνουμε πακέτα προσφορών και εκπτώσεις.

Ιδού λοιπόν!

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα ”Momondo” κατάφερε να συγκρίνει 100 εκατομμύρια ναύλους σε περισσότερες από 1.704 διεθνείς διαδρομές, καταλήγοντας στην ημέρα που θα αποδειχθεί ιδανική για να εξασφαλίσουμε το αεροπορικό μας εισιτήριο στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Σύμφωνα με όσα έγραψε, το καλύτερο deal θα το κάνει κανείς δύο μήνες ακριβώς πριν την ημερομηνία που θέλει να ταξιδέψει, καθώς τότε είναι πιο πιθανό να πέσει πάνω σε κάποια δελεαστική προσφορά για τον προορισμό που τον ενδιαφέρει. Όσο για την ημέρα που συμφέρει περισσότερο να μπεις στο αεροπλάνο; Δεν είναι άλλη από την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, οι Τρίτες έχουν 10% φθηνότερους ναύλους από τα Σάββατα, που θεωρούνται η πιο ακριβή επιλογή.

Επιπλέον, για έξτρα κέρδος μπορείς να επιλέξεις κάποια από τις απογευματινές πτήσεις που είναι πάντα πιο οικονομικές σε σχέση με τις πρωινές…

Τώρα ξέρεις.