TRAVEL

Τα 10 πιο ωραία δωμάτια ξενοδοχείων (για το επόμενο ταξίδι)

Η ευκαιρία είναι μεγάλη. Κανόνισε αμέσως το επόμενό σου ταξιδάκι και μη χάνεις χρόνο με τα διαδικαστικά. Βρήκαμε για εσένα 10 από τα πιο όμορφα δωμάτια ξενοδοχείων. Φυσικά και υπάρχουν πολλά, κάναμε όμως μία πρώτη λίστα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα τέτοια θέματα γιατί δε θέλουμε να μένετε χωρίς αλλαγή παραστάσεων.

Να ετοιμαστείς για την επόμενη απόδραση. Μέχρι να τελειώσει ο Νοέμβριος να έχεις κάνει τα κουμάντα σου. Μετά έρχονται οι γιορτές και θα θέλεις να τις περάσεις οικογενειακά. Μπορεί να πας και στο χωριό σου οπότε τώρα θα κάνεις ταξιδάκι κάπου αλλού.

Οι προτάσεις μας είναι φθινοπωρινές. Ακόμα η ζέστη είναι μαζί μας. Για χιονισμένα τοπία θα περιμένεις λίγο ακόμα. Οι προορισμοί είναι οι εξής δέκα: Ιωάννινα, Τρίκαλα Κορινθίας, Βυτίνα, Ναύπλιο, Ορεινή Κορινθία, Μέτσοβο, Ορεινή Καστοριά, Αράχωβα, Στεμνίτσα και Καϊμακτσαλάν.

Διαλέγεις και παίρνεις. Θέλεις κάτι πολύ κοντινό στην Αθήνα; Έχουμε Ναύπλιο και Τρίκαλα Κορινθίας. Θέλεις κάτι πιο μακρινό; Μέτσοβο και Ιωάννινα έχεις πάει;

Δωμάτια που αποπνέουν ζεστασιά, έχουν χαρακτήρα και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Άλλα πιο μίνιμαλ κι άλλα λίγο πιο φορτωμένα για να χορτάσει το μάτι.

Και επειδή το πιο βασικό από όλα είναι να χαρείς (εκτός από το τοπίο) και την τιμή έχουμε και προσφορές. Να βιαστείς και να κλείσεις τα πιο όμορφα δωμάτια στις πιο συμφέρουσες τιμές. Πακέτα για κάθε τσέπη.

Φρόντζου Πολιτεία – Ιωάννινα

 

Ξενώνας Χελυδορέα – Τρίκαλα Κορινθίας

 

Grand Vytina Hotel & Suites – Βυτίνα

 

Dias Hotel – Ναύπλιο

 

Αρχοντικό Κεφαλάρι – Ορεινή Κορινθία

 

Katogi Averoff Hotel & Winery – Μέτσοβο

 

Hotel 1450 – Ορεινή Καστοριά

 

Tagli Resort and Spa – Αράχωβα

 

Trikolonion Country Hotel – Στεμνίτσα

Domotel Neve Mountain Resort – Καϊμακτσαλάν