TRAVEL

Ταξίδι στη Μύκονο: Τα πιο οικονομικά πακέτα διακοπών

Ότι συμβαίνει στην Μύκονο, μένει στην Μύκονο και εγώ δεν θα έβλεπα την ώρα να βρεθώ με την παρέα μου και να κανονίσουμε την επίσκεψή μας σε έναν από τους πιο "δυνατούς" προορισμούς των Κυκλάδων.

 

Κοσμοπολίτικη, γοητευτική, γραφική, σοφιστικέ και πανέμορφη παραμένει δικαίως στους τοπ προορισμούς των Κυκλάδων που θες να επισκέπτεσαι διαρκώς. Το νησί της Μυκόνου και οι παγκοσμίου φήμης τουριστικές attractions της δεν θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις. Εσύ ετοιμάσου απλά για ξέφρενη διασκέδαση που διαρκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, καταγάλανες παραλίες και γραφικά στενά και καλντερίμια.

Παρακάτω ακολουθούν 9 πακέτα διακοπών που σε ταξιδεύουν στην Μύκονο οικονομικά.

Mykonos Beach – Μύκονος €200

Αποδράστε στη Μύκονο για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, στο Mykonos Beach! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 

Daktilidis Village – Μύκονος €108

Αποδράστε στη Μύκονο στο Daktilidis Village ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Terra Maltese – Μύκονος €394

Αποδράστε στη Μύκονο στο Terra Maltese για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε σε Classic Double Garden View Δωμάτιο με Πρωινό! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Domna Petinaros Hotel – Μύκονος €314

Αποδράστε στη Μύκονο στο Domna Petinaros Hotel KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Απολαύστε 3 ημέρες στην κοσμοπολίτισσα του Αιγαίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Vienoula’s Garden – Μύκονος €214

Αποδράστε στη Μύκονο στο Vienoula’s Garden ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

4* Aphrodite Beach Hotel – Μύκονος €314

314€ από 420€ ( Έκπτωση 25%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Aphrodite Beach Hotel στη Μύκονο, σε Classic Double με Πρωινό! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Marianna Hotel – Μύκονος €134

Αποδράστε στη Μύκονο στο Marianna Hotel για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Mina Beach Hotel – Μύκονος €120

Αποδράστε στη Μύκονο στο Mina Beach Hotel για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Edem Garden Residence – Μύκονος €160

160€ από 200€ ( Έκπτωση 20%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα στην Μύκονο, σε Studio στο Edem Garden Residence! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αν ωστόσο είσαι λάτρης της διοργάνωσης των καλοκαιρινών σου διακοπών μπορείς να προγραμματίσεις την άφιξη σου στο νησί των ανέμων αεροπορικώς ή  ακτοπλοϊκώς και να συνδυάσεις την διαμονή σου σε κάποιο ξενοδοχείο την αρεσκείας σου.