TRAVEL

Οικονομικές διακοπές: 5 κοσμοπολίτικοι προορισμοί των Κυκλάδων για το καλοκαίρι

Όσο και να γκρινιάζω τον χαβά σου εσύ. Μέσα Ιουλίου και ακόμα τίποτα για διακοπές. Σε βλέπω να ξεμένεις πίσω μόνη και να κλαις στο τέλος. Εγώ για σένα το λέω.

Θα το πω λοιπόν για άλλη μία φορά, πιθανόν και να είναι η τελευταία. Να πάρεις τις φίλες σου και να συζητήσετε σοβαρά τι θέλετε να κάνετε. Χωρίς φωνές, χωρίς τσακωμούς και με μεγάλη αποφασιστικότητα. Γιατί δηλαδή όταν κανονίζεις διακοπές με τον Σάκη, Μπάμπη, Γιώργο, ή όπως αλλιώς τον λένε, είσαι κυρία και κάνεις υποχωρήσεις; Έτσι να πράξεις και στην περίπτωση με τις φίλες σου. Να τις ακούσεις και να εκφράσεις την άποψη σου ήρεμα και με επιχειρήματα. Άντε γιατί δεν έμεινε καθόλου καιρός και πιθανόν να πρέπει να βιαστείς. Αλλά μην σκας πολύ, γι’ αυτό είμαι άλλωστε και εγώ εδώ.

Προορισμοί υπάρχουν πολλοί αλλά μιας και από την προηγούμενη φορά είμαστε σε mood Κυκλάδων, δεν θα αλλάξω την γραμμή πλεύσης! Παρακάτω ακολουθούν 8 νέα πακέτα διακοπών σε κορυφαίους προορισμούς των Κυκλάδων με τις χαμηλότερες τιμές της εποχής.

Luna Santorini Suites – Σαντορίνη €387

387€ από 774€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο Luna Santorini Suites, σε Emerald Suite, στη Σαντορίνη! Απολαύστε 4 ημέρες στον μαγευτικό Κυκλαδίτικο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

4* Porto Naoussa Hotel – Πάρος €119

119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Porto Naoussa Hotel στην Νάουσα της Πάρου, με Πρωινό σερβιριζόμενο στο δωμάτιο! Προσφέρεται Ποτό Καλωσορίσματος, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι καθώς Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Santa Maria Surfing Beach – Πάρος €69

69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στην Πάρο στο Santa Maria Surfing Beach, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Welcome Drink, Ομπρέλα και Ξαπλώστρες στην Παραλία της Σάντα Μαρία, Δωρεάν Μεταφορά από και προς το λιμάνι καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Asterias Hotel – Πάρος €79

79€ από 158€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Παροικιά της Πάρου, στο Asterias Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

4* Karma Porto Paros Hotel – Πάρος €344

344€ από 688€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημερινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάρο! Προσφέρεται κρασί, βαρελίσια μπύρα, αναψυκτικά και γαλλικός καφές κατά την διάρκεια των γευμάτων! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία, πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες, Θερινό σινεμά με προβολή ταινιών για μεγάλους και μικρούς καθώς και Μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α., καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες, από έμπειρο γυμναστή! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς την Νάουσα, σε προγραμματισμένες απογευματινές ώρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Cycladic Islands Hotel – Νάξος €126

126€ από 252€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στη Νάξο, στο Cycladic Islands Hotel! Προσφέρεται welcome drink καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Venus de Milo – Μήλος €69

69€ από 138€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Μήλο, σε δίκλινο δωμάτιο στο Venus de Milo! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Απολαύστε 3 ημέρες ανακαλύπτοντας τα φημισμένα δαντελωτά ακρογιάλια του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Andros Holiday Hotel – Άνδρος €99

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο μόλις 15 μέτρα από το κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με μερική Θέα Θάλασσα και Πρωινό, στο Andros Holiday Hotel! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!