TRAVEL

7 προτάσεις για να αποδράσεις το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Μπορεί ο καιρός να σου τα έκανε μούσκεμα στην κυριολεξία την Καθαρά Δευτερά, όπως όμως όλοι ξέρουμε το 2016 θα είναι το έτος με τις περισσότερες αργίες που θα κολλήσεις σε Σαββατοκύριακα για να δημιουργήσεις τριήμερα. Αυτές είναι διακοπές.

Το καλύτερο απ’ όλα βέβαια συνέβη όταν συνειδητοποίησες το “κοντινό” τριήμερο της 25ης Μαρτίου την επόμενη εβδομάδα. Ήταν ο λόγος που δεν έπεσες σε βαθιά κατάθλιψη το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας και γέμισες δύναμη τις επόμενες ημέρες.

Σίγουρα τα έχεις συζητήσει με τις φίλες σου και οι ιδέες να πάρετε το αμάξι να πάτε μια εκδρομή ήταν πολλές. Πάντα οι ιδέες είναι πολλές και όλες ενθουσιάζεστε με τα σχέδια. Κάνετε βέβαια τόσα που στο τέλος νομίζετε ότι πήγατε, γυρίσατε και περάσατε και όμορφα. Πολλά σχέδια και καμία δράση για άλλη μία φορά. Δεν κατηγορώ τις γυναίκες. Είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα με τις μεγάλες παρέες αντρών επίσης.

Μην ανησυχείς όμως γιατί ήρθα εγώ να σε βάλω σε πρόγραμμα και να σε βοηθήσω να τις οργανώσεις. Έψαξα και σου βρήκα 7 πακέτα προσφορών που σε ταξιδεύουν οικονομικά το τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Εσύ απλά διάλεξε προορισμό και φτιάξε βαλίτσες.

5* Grand Serai Hotel – Ιωάννινα €320 €640

25η Μαρτίου στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 Άτομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Executive δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 320€ από 640€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο την ημέρα της άφιξης καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες Εορταστικές Ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Alkistis Hotel – Πορταριά Πηλίου €141 €282

25η Μαρτίου στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα (ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών) με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 141€ από 282€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

Perdika Mare Hotel – Αίγινα €59 €118

25η Μαρτίου στην Αίγινα, στο Perdika Mare Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 59€ από 118€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για το Πάσχα!

4* Nepheli Hotel – Πανόραμα Θεσσαλονίκης 99€ 248€

99€ από 248€ (Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 3 Άτομα στo Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στο 4 αστέρων Nepheli Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Πιατέλα με Γλυκίσματα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 ποτά στο Loft bar – restaurant καθώς και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!

The House Project Hotels – Ναύπλιο €99 €210

99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα (ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών) στο κέντρο του Ναυπλίου, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ με χειροποίητα σκευάσματα και τοπικά προϊόντα, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την 25η Μαρτίου!

5* Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι €289 €578

25η Μαρτίου στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα (KAI ένα Παιδί έως 12 ετών), με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 289€ από 578€ (Έκπτωση 59%)! Παρέχεται Ελεύθερη Χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας με σύστημα Jet, Νεροκουρτίνα, σύστημα αντίστροφης Κολύμβησης, του Ηamam, της Sauna, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Την Παρασκευή το βράδυ Ζωντανή Μουσική από τον Φίλιππο Πλιάτσικα! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Gr8 Luxury Villas Complex – Ερμιόνη Αργολίδας €220 €440

25η Μαρτίου στο Gr8 Luxury Villas Complex, στην Ερμιονίδα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 6 Άτομα σε πλήρως εξοπλισμένη Luxury Villa η οποία περιλαμβάνει Κεντρική θέρμανση, πλυντήριο ρούχων, σίδερο ρούχων, σιδερώστρα, σεσουάρ μαλλιών, τηλεοράσεις led 32’’ στο καθιστικό και 24’’ στα υπνοδωμάτια, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, Wi-fi και ιδιωτικό Κήπο, μόνο με 220€ από 440€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!