TRAVEL

7 οικονομικές αποδράσεις για τα φετινά Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

Αν είσαι από αυτές που ξέμειναν τελευταία στιγμή να κοιτάνε τον χάρτη και να σκέφτονται πως θα μπορούσαν να αποφύγουν τα οικογενειακά τραπέζια και τις συναθροίσεις με το σόι τους, τότε σίγουρα είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος.

Κλείσε ότι ψάχνεις και απλά επικεντρώσου εδώ. Δεν χάθηκε καμία μάχη και κανένας πόλεμος. Δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο να παραμείνεις μπουκάλα φέτος στις γιορτές και δεν θα χρειαστεί να πάρεις κανένα ΚΤΕΛ για τους γονείς σου.

Οργάνωσε την παρέα σου και με μεθοδικές κινήσεις χωρίς να χάνεις χρόνο αποχαιρέτησε το 2016 προγραμματίζοντας τις διακοπές σου επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω πακέτα.

 

Προσφορά Για Μιλάνο, Ατομικό Πακέτο Διακοπών,4 Ημέρες, Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Τιμή 165€

 

Προσφορά Για Βαρσοβία,Πακέτο Διακοπών 4 Ημέρες/3 Νύχτες, Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχείο 4*, Πρωινό, Τιμή 150€

 

Προσφορά Για Ρώμη, Ατομικό Πακέτο Διακοπών,4 Ημέρες, Αεροπορικά Εισιτήρια, Ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Τιμή 135€

 

Alkistis Hotel – Πορταριά Πηλίου €269

Χριστούγεννα ΚΑΙ Πρωτοχρονιά στην Πορταριά Πηλίου, στο Alkistis Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 269€ από 538€ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς Ρεβεγιόν με Μουσική! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Φώτα!

 

Το Σπιτικό – Καϊμακτσαλάν €258

Εορτές στο Καϊμακτσαλάν, στο “Το Σπιτικό”! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 258€ από 516€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 

5* Grand Serai Hotel – Ιωάννινα €272

Εορτές στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel στα Ιωάννινα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό Αμερικάνικου Τύπου και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Standard δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 272€ από 544€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

 

Casa Di Neve – Καρπενήσι €299

Εορτές στο Καρπενήσι, στο Casa Di Neve! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Loft Suite με Τζάκι και Πρωινό, μόνο με 299€ από 598€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome Drink, Δωρεάν χρήση μπιλιάρδου και Δωρεάν χρήση παιδότοπου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!