TRAVEL

5 ταξιδιωτικοί προορισμοί για τη μέρα που δε θα σε νοιάζει πόσα χρήματα θα ξοδέψεις

Αν ονειρεύεσαι κι εσύ έναν κόσμο που θα μπορείς να ταξιδέψεις στους πιο ακριβούς προορισμούς με μηδαμινά έξοδα ή χωρίς να σε νοιάζει καθόλου το ποσό που θα ξοδέψεις, τότε με αυτό το θέμα θα περάσεις πολύ καλά. Ή σχεδόν αυτό.    

Ακολουθούν πέντε μέρη που δεν μπορείς να επισκεφθείς αν δεν έχεις μια κάποια φουσκωμένη τσέπη ή μια γνωριμία όπως τον ιδιοκτήτη ενός αεροπλάνου ή του ίδιου του νησιού που θες να δεις από κοντά. Ορίστε λοιπόν ορισμένες προτάσεις για τη μέρα εκείνη που θα έχεις πολλά λεφτά και δε θα ξέρεις τι να τα κάνεις.

Bora Bora

Χρειάζεται να περιγράψω την εικόνα; Δε νομίζω. Απλά σκέψου ότι θα βγαίνεις από το bungalow σου και θα βουτάς σε αυτά τα μαγικά νερά που μοιάζουν με ψεύτικα.

Makepeace

Το νησί του Sir Richard Branson βρίσκεται στην Αυστραλία και έχει σχήμα καρδιάς, γεγονός που το κάνει από μόνο του φανταστικό. Πέρα απ’ αυτό όμως, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι είκοσι ανθρώπους σε απερίγραπτη χλιδή, ενώ μπορείς να κλείσεις ραντεβού για να δοκιμάσεις κρασιά, να κάνεις paddle board ή kayak.

Μαλδίβες

#ConradMaldives

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη airin (@coco_airi) στις

 

Τι θα έλεγες για ένα δείπνο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας;

Blue Lagoon

 

Αν ποτέ μπορέσεις να πας σε αυτό το φυσικό σπα που βρίσκεται στην καρδιά ενός πεδίου λάβας, θα ζήσεις μία από τις πιο αναζωογονητικές εμπειρίες της ζωής σου – και για το σώμα και για το μυαλό.

Θιβέτ

 

Αυτή είναι η λίμνη Pagsum και γιατί να μην δοκιμάσεις έναν καθόλου συνηθισμένο προορισμό; Το Θιβέτ θα είναι το πιο πνευματικό ταξίδι που μπορείς να κάνεις, ενώ θα εξερευνήσεις τα πιο ψηλά βουνά του κόσμου.