ΣΠΙΤΙ

Πώς να κάνεις τα λουλούδια της λαϊκής να μοιάζουν με μπουκέτα εκατοντάδων ευρώ

Αν είσαι κορίτσι που του αρέσουν τα λουλούδια, τότε σίγουρα θα έχεις σταθεί σε βιτρίνες ακριβών ανθοπωλείων και για μια στιγμή θα έχεις αφήσει τα χρώματα και τα αρώματα να σε παρασύρουν. Όμως αυτή σου την αγάπη το πορτοφόλι σου να μην μπορεί να την αντέξει. Γι αυτό και εμείς σου έχουμε μερικές συμβουλές για το πως να κάνεις τα λουλούδια που αγοράζει από τη λαϊκή αγορά να μοιάζουν με πανάκριβες ανθοσυνθέσεις.

Οι έτοιμες ανθοδέσμες είναι σχεδόν πάντα γεμάτες από ποικιλία λουλουδιών, fillers και πρασινάδες. Ξεκίνα αρχικά να τα διαχωρίζεις σε μία επίπεδη επιφάνεια, στη συνέχεια πέτα οτιδήποτε μοιάζει μαραμένο, οτιδήποτε δεν σου αρέσει και οτιδήποτε θεωρείς περιττό.

Πριν

 

Μετά

 

Αν έχεις αγοράσει ένα έτοιμο μπουκέτο που αποτελείται από διάφορα άνθη, αλλά θέλεις να προσθέσεις το κάτι παραπάνω, τότε μπορείς για παράδειγμα να πάρεις τριαντάφυλλα ή τουλίπες (ή κάποιο άλλο λουλούδι που πιστεύεις ότι ταιριάζει) και να δημιουργήσεις ένα νέο μοναδικό μπουκέτο.

Πριν

 

Μετά

 

Ακολούθησε τον κανόνα των τριών όταν θέλεις να φτιάξεις μία ανθοδέσμη. Φαντάσου την να αποτελείται από τρία επίπεδα/στρώματα. Το πρώτο φαντάσου το σαν τη βάση (λουλούδια με σκληρούς ή ογκώδη μίσχους). Στη συνέχεια πρόσθεσε κάτι ανθισμένο, όπως τριαντάφυλλα, παιώνιες ή ορτανσίες και το στο τρίτο επίπεπο βάλε πρασινάδα ή fillers.

Πριν

 

Μετά

 

Να το πας μίνιμαλ αν δεν ξέρεις πώς να “διαχειριστείς” τα πολλά fillers. Ένα μπουκέτο από δύο είδη λουλουδιών μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακό με κάτι πιο grande.