HOUSE TWENTY FOUR

Οδηγός καθαριότητας μπάνιου για αρχάριες νοικοκυρές

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις με το που μπαίνεις στο μπάνιο για καθαριότητα είναι να αδειάσεις όλες τις επιφάνειες από τα αντικείμενα. Πάρε ένα καλάθι και χώσε μέσα σαπούνια, λαστιχάκια, σαμπουάν, σφουγγάρια και οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο οπτικό σου πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις όλο το πεδίο ελεύθερο για να δράσεις ανενόχλητη.

Το δεύτερο βήμα είναι η ηλεκτρική σκούπα. Χρησιμοποιώντας την σκούπα θα απαλλαγείς από μικροσκουπιδάκια και μόνο τότε θα είσαι έτοιμη να παίξεις με τους μεγάλες παίκτες, δηλαδή τα καθαριστικά. Εδώ τώρα δώσε βάση: Πρέπει να ξεκινήσεις από τα ψηλά προς τα χαμηλά, ώστε όλη η βρωμιά να πέσει στο πάτωμα και να μαζευτεί στο τέλος. Φυσικά ο μεγάλος σου εχθρός είναι τα άλατα, τα οποία δεν βγαίνουν με τίποτα.

 

Μην βιάζεσαι να παραδώσεις τα όπλα. Αντιθέτως, οπλίζεις με Viakal το οποίο ήδη το γνωρίζεις, πρέπει όμως να ξέρεις πως με τη νέα σύνθεσή του είναι ακόμα καλύτερο στην απομάκρυνση των αλάτων και στην εμπόδιση της επανεμφάνισης τους και  ιδανικό για να αφαιρεί την σκληρή και επίμονη βρωμιά σε όλο το μπάνιο. Ειδικά για τα άλατα αρκεί να σκεφτείς πως  κατά μέσο όρο συσσωρεύονται 13 κιλά αλάτων σε ένα σπίτι κάθε χρόνο!

 

Άρα χρειάζεσαι τον κατάλληλο σύμμαχο για να απαλλαγείς από τα δικά σου. Πιο  συγκεκριμένα,  τα άλατα εμφανίζονται κάθε φορά που ανοίγουμε την βρύση και σύμφωνα με έρευνες, το 72% των Ευρωπαίων καταναλωτών θεωρούν τα άλατα ως τη δυσκολότερη βρωμιά για να απομακρύνουν στο μπάνιο τους. To Viakal είναι όχι μόνο η λύση, αλλά και το Νούμερο 1 κατά των αλάτων σε πωλήσεις στην Ελλάδα, καθώς όχι μόνο απομακρύνει αποτελεσματικά τα άλατα, αλλά ταυτόχρονα επιλέγοντας ανάμεσα από την κλασική, την fresh, την hygiene ή την  vinegar εκδοχή του επωφελείσαι από τις extra ιδιότητες της κάθε σύνθεσης. Πώς όμως θα επιλέξεις πού θα βάλεις το Viakal Spray και πού το Viakal μπουκάλι; Σου έχουμε τη λύση και για αυτό:

 

Το Spray  είναι ιδανικό για μεγάλες επιφάνειες και για καθημερινή, πιο εύκολη λύση για τα πλακάκια μπάνιου, τον νιπτήρα, την καμπίνα του ντουζ, αλλά και την μπανιέρα, ενώ τα μπουκάλια που είναι πιο παχύρευστα είναι ιδανικά για πιο στοχευμένη χρήση σε σκληρά άλατα. Όταν λέμε πιο στοχευμένη χρήση εννοούμε εκείνες τις περιπτώσεις που θέλεις να εστιάσεις στη βρύση του μπάνιου, στην κεφαλή του ντουζ, ή στο μπωλ της τουαλέτα. Και αφού τελείωσες εύκολα και γρήγορα από το καθάρισμα του μπάνιου σου πρέπει να μάθεις και το εξής: Το Viakal που μόλις χρησιμοποίησες όχι μόνο δεν θα βλάψει τις επιφάνειες σου όπως ίσως φοβάσαι, αλλά αντιθέτως θα σου αφήνει λάμψη που διαρκεί! Με αυτόν τον τρόπο η επόμενη μάχη με το μπάνιο σου όχι μόνο θα καθυστερήσει, αλλά θα είναι και σαφώς πιο εύκολη από την προηγούμενη!