Πώς να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου

Αν έχεις μπαλκόνι με μικρά tips μπορείς να το μετατρέψεις σε παράδεισο. Μάθε πώς!

Το Savoirville μας δίνει συμβουλές για το πώς θα φτιάξουμε το μπαλκόνι μας.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να απολαμβάνουμε τον ήλιο κατά τη διάρκεια της μέρας και τον δροσερό αέρα το βραδάκι. Όπως θα έχεις διαπιστώσει, το Savoir Ville έχει ήδη ''μετακομίσει'' στο μπαλκόνι του και σου προτείνει ανεπιφύλακτα να κάνεις το ίδιο και εσύ, αφού το διαμορφώσεις κατάλληλα, σύμφωνα με τις παρακάτω ιδέες και συμβουλές.

Αν το μπαλκόνι σου είναι μεγάλο, βάλε ξύλινο ή μπαμπού τραπέζι και καρέκλες, για να μπορείς να διαβάζεις, να δουλεύεις, να τρώς ή απλά να αράζεις. Αν πάλι δεν έχεις χώρο, προτίμησε το σιδερένιο τραπέζι και καρέκλες, που είναι αρκετά μικρότερα σε όγκο. Προμηθεύσου, επίσης, αρκετά μαλακά μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη, για να κάθεσαι άνετα και για να προσθέσεις στυλ.

 

Επιπλέον, τοποθέτησε σειρές από φωτάκια και φαναράκια, προκειμένου να έχεις αρκετό φως, όταν πέσει ο ήλιος. Ακόμα, ωραίο θα ήταν να υπάρχουν στο χώρο αρκετές γλάστρες με φυτά ή λουλούδια, που θα δώσουν στο μπαλκόνι το απαραίτητο χρώμα, όπως λεβάντα και γεράνι. Αν ο χώρος είναι περιορισμένος, μπορείς να κρεμάσεις δύο μικρές γλάστρες από τα κάγκελα του μπαλκονιού. Τέλος, βάλε διακοσμητικά στα χρώματα και τα στυλ της προτίμησής σου και έτοιμο!

Διάβασε επίσης στο Savoirville

Δυσμορφοφοβία: Η ύπουλη διαταραχή

Περί εγκλημάτων και πεινών

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ