Οι καθρέφτες στη διακόσμηση του σπιτιού

Οι καθρέφτες είναι ίσως το πιο διαχρονικό αντικείμενο για τη διακόσμηση του χώρου σου.

Η άμεση λύση στη διακόσμηση που δεν είναι άλλη από τους καθρέφτες. Το μεγαλύτερο ατού τους είναι πως μπορούν να κάνουν ένα μικρό δωμάτιο να δείχνει πιο μεγάλο χωρίς να κάνεις τίποτα απολύτως.

Σύμφωνα με το Feng Sui

Οι καθρέφτες δεν πρέπει να είναι ακριβώς απέναντι από μπαλκονόπορτα ή παράθυρο, ούτε έτσι τοποθετημένοι που να βλέπεις το σώμα σου όταν ξαπλώνεις. Ακόμα, καθρέπτης απέναντι από καθρέπτη, δεν προτείνεται. Ιδανικά, αν θέλεις να έχεις μέσα στην κρεβατοκάμαρα, βάλε από τη μέσα μεριά της ντουλάπας έναν. Αν δε γίνεται, φρόντισε αυτός που έχεις, να καλύπτεται με ύφασμα όσο κοιμάσαι.

Οι καθρέφτες έχουν την ιδιότητα να επιταχύνουν τη ροή της ενέργειας για αυτό κι αν τον επιλέξεις για το σαλόνι σου καλό θα είναι να μην τον τοποθετήσεις απέναντι από την εξώπορτα. Το Feng Sui τα λέει αυτά, να το ξέρεις.

 

Ο ένας δίπλα στον άλλο γεμίζουν τον τοίχο χωρίς να τον φορτώνουν. Η γεωμετρία τους είναι ιδανική.

Ένας κατακόρυφος καθρέφτης δίνει βάθος. Ταιριάζει πολύ στο σαλόνι αλλά και στην κουζίνα σου.

 

Ακόμα και στο πάτωμα μπορείς να τον ακουμπήσεις αν δε θέλεις να ανοίξεις τρύπες στους τοίχους.

 

Ένας μικρός vintage καθρέφτης ταιριάζει πολύ στο υπνοδωμάτιό σου. Δοκίμασε να τον ακουμπήσεις πάνω στο τραπέζι που βάφεσαι.

Το τραπέζι του σαλονιού μπορεί να αποκτήσει άλλον αέρα. Κεριά, περιοδικά, μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές κι ένας καθρέφτης.

Πάνω από τον καναπέ. Μπορεί να αλλάξει αμέσως ο χώρος σου και να δείξει ακόμα πιο μεγάλος. Προτίμησε έναν μακρόστενο στο μήκος του καναπέ.

SHARE

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ