ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδέες για χριστουγεννιάτικα δέντρα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στολίσεις το σπίτι. Έχεις ξεκινήσει με τα πολύ βασικά και έχεις γεμίσει το τραπέζι του σαλονιού με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Βρήκες τα περσινά στολίδια και το δέντρο και είσαι έτοιμη να το φτιάξεις. Θέλεις όμως να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μία δική σου κατασκευή που δε θα πιάνει πολύ χώρο και θα είναι εντυπωσιακή. Έχουμε ιδέες για εναλλακτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Καμία κούραση. Εύκολα στην κατασκευή και στιλάτο αποτέλεσμα.

#1

 

Θα χρειαστείς μία σειρά λαμπάκια και μπάλες. Θα σχηματίσεις με τα λαμπάκια στον τοίχο ένα δέντρο και στη συνέχεια θα τοποθετήσεις τις μπάλες της αρεσκείας σου. Μπορείς να παίξεις με πιο μικρές και πιο μεγάλες για να δώσεις μία πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση.

#2

 

Μπορείς να φτιάξεις το συγκεκριμένο δέντρο χρησιμοποιώντας (και) θαλασσόξυλα. Ξεκινάς με τα πιο μεγάλα και καταλήγεις στα πιο μικρά. Λαμπάκια, γιρλάντες και μπάλες και είναι έτοιμο το δέντρο σου.

#3

 

Στην ίδια λογική με το προηγούμενο αλλά χωρίς πλαίσιο. Μπεζ, καφέ και silver ταιριάζουν πολύ στη λευκή διακόσμηση και φωτίζουν το χώρο.

#4

 

Μπορείς είτε να ζωγραφίσεις, είτε να κολλήσεις ταινία στον τοίχο ώστε να φτιάξεις το περίγραμμα ενός δέντρου. Μετά το μόνο που μένει είναι να στερεώσεις τα αγαπημένα λαμπάκια. Το concept είναι μίνιμαλ για αυτό και δεν χρειάζεται ”φόρτωμα”.

#5

 

Θυμίζουν Σωσώ από τα Εγκλήματα αλλά είναι μία stylish επιλογή πιο αφαιρετική από τις περισσότερες. Στους πιο industrial χώρους θα είναι ιδιαίτερα ταιριαστά.