ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδέες διακόσμησης που θα μεταμορφώσουν και το πιο μικρό δωμάτιο

Είναι το στρώμα σου μονό και το δωμάτιο μικρό. Για το στρώμα λύση δεν έχω αλλά για το δωμάτιο μπορώ να βοηθήσω την κατάσταση. Με τη σωστή διακόσμηση θα κερδίσεις χώρο και θα το κάνεις να δείχνει μεγαλύτερο. Όσο πιο μικρό είναι τόσο λιγότερα αντικείμενα πρέπει να έχεις. Να το θυμάσαι αυτό ως γενικό κανόνα. Έχουμε και λέμε.

«Έξυπνη» αποθήκευση

A post shared by Zac & Danny (@midcenturyboys) on

 

Γιατί τα βιβλία σου να είναι απλωμένα σε όλο το δωμάτιο; Μπορείς απλά να τοποθετήσεις το ένα πάνω στο άλλο, να κερδίσεις χώρο, να χρωματιστεί και η γωνία του δωματίου.

Τα τραπέζια 2 σε 1

A post shared by Anh Luu (@girlandtheword) on

 

Τα μικρά τραπεζάκια που μετακινούνται πολύ εύκολα είναι μία έξυπνη επιλογή αν ο χώρος είναι περιορισμένος. Μπορείς ανάλογα με την ανάγκη της στιγμής να τα τοποθετήσεις εκεί που χρειάζεσαι.

To layering στη διακόσμηση

 

Ξέρεις το layering στη μόδα, ήρθε η ώρα να το εφαρμόσεις και στη διακόσμηση. Παίξε με τα υφάσματα και τις υφές. Τα κάδρα μπορούν να λειτουργήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την κορυφή

 

Αν ένα δωμάτιο είναι μικρό μπορείς να δώσεις την προσοχή σου στο ταβάνι. Τα τετράγωνα είναι ένα pattern που μπορεί να ξεγελάσει το μάτι και να κάνει το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

Και εγένετο φως

 

Αυτό που σώζει τα μικρά δωμάτια είναι το φως. Αν υπάρχει φυσική πηγή βγάλε όλα τα άχρηστα ώστε να μην εμποδίζουν το φως να μπει κι αν δεν υπάρχει δημιούργησε. Τα φωτεινά χρώματα είναι κι αυτά μία κάποια λύση.

Τα statement ράφια

A post shared by PIllows by Kaeley (@kaekooshop) on

 

Τα ράφια είναι η λύση για να κερδίσεις χώρο αλλά και στιλ. Μην περιοριστείς στα κλασικά και κάνε πειραματισμούς.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!