ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Η διακόσμηση αλλιώς. Μη βάλεις όλα τα λαμπάκια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα πάντα επίκαιρα λαμπάκια είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου και να κάνεις τους χώρους πιο ζεστούς. Τα μικρά λαμπάκια θα δώσουν χρώμα και χουχούλιασμα. Σκέψου το υπνοδωμάτιο υπό το φως τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουμε μία τέτοια διακοσμητική πρόταση όμως ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μία πολύ καλή αφορμή για να κρατήσεις λίγα και να μην τα βάλεις. Θα τοποθετηθούν αλλού και θα τα κρατήσεις όλο το χρόνο. Ναι, ακόμα και το καλοκαίρι.

Στον τοίχο

by @urbanoutfitters

A post shared by Rooms Interior Decoration (@interi0r) on

 

Μία πολύ καλή ιδέα είναι να κρεμάσεις τις αγαπημένες σου φωτογραφίες και να στερεώσεις ανάμεσα τα λαμπάκια. Με ένα ξύλινο μανταλάκι μπορείς να τα ενώσεις. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο απλό μπορείς να τα βάλεις ανά δύο ή τρεις σειρές για να είναι πιο ”γεμάτο” το αποτέλεσμα.

Στο κρεβάτι

 

Μία ρομαντική πινελιά για το υπνοδωμάτιο που ταιριάζει είτε σε πιο λιτή διακόσμηση, είτε σε πιο φορτωμένη. Τα βράδια η ατμόσφαιρα θα γίνεται ερωτική, στο λέμε να το ξέρεις.

Στο πλαίσιο του παράθυρου

 

Κατάλληλο για κάθε δωμάτιο του σπιτιού ακόμα και για την κουζίνα σου. Γύρω από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες δίνουν επιπλέον φως και κάνουν το χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.