ΣΠΙΤΙ

Αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για να εντυπωσιάσεις

Φτάσαμε μία ανάσα από τα Χριστούγεννα και σίγουρα έχεις ήδη στολίσει το σπίτι σου. Μπάλες, λαμπιόνια και glitter παντού. Πολύ σωστά τα έχεις κάνει. Υπάρχουν όμως και κάποιες τελευταίες πινελιές που μπορείς να προσθέσεις στην εορταστική διακόσμηση. Ιδέες που μπορεί να μην είχες σκεφτεί και θα εντυπωσιάσουν με την απλότητά τους.

Επιφωνήματα ενθουσιασμού θα ακουστούν από όσους μπουν στο σπίτι σου αυτές τις ημέρες. Θα κινηθούμε πέρα από τα κλασικά κι αγαπημένα.

Στην κουζίνα στόλισες;

 

Μόνο χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες θα έχεις; Ένα μικρό δεντράκι μέσα στο σουρωτήρι και πάνω ένας τρίφτης, μία κατσαρόλα, μία κουτάλα. Δεν είναι μόνο οι μπάλες για κρέμασμα.

Κάτι για την πόρτα κι ας μην είναι γκι

 

Δεν είναι απαραίτητο να είναι για γκι για να φιληθείτε. Ας είναι οποιαδήποτε πρασινάδα αφορμή για εκρήξεις αγάπης. Θα τοποθετήσεις στο πλαίσιο της πόρτας πρασινάδα μαζί με λαμπάκια και είσαι έτοιμη για το σμουτς.

Φωτεινός διάδρομος

 

Ακόμα κι αν το σπίτι είναι αστόλιστο μπορείς να τοποθετήσεις σειρές από κρεμαστά λαμπιόνια στον διάδρομο. Φως στο τούνελ αλά merry christmas.

Για το τραπέζι

 

Τα κουκουνάρια είναι μία διακοσμητική λύση που θα κοσμήσει το τραπέζι του σαλονιού όλο το χειμώνα. Πάνω σε δίσκο ή ένα κομμάτι ακατέργαστου ξύλου θα κάνουν ωραία αντίθεση.

Μπουκάλια με νερό και κάτι παραπάνω

 

Βγάλε τα μπουκάλια με το νερό από το ψυγείο γιατί μόλις βρήκες τη νέα χρήση τους. Με λουλούδια μπορούν να μείνουν εκεί όλο το χρόνο.