DECO

Summer Deco: Πώς να το πετύχεις σε 5 βήματα

Ο Ιούνιος είναι σε απόσταση αναπνοής. Οι βεραντάδες υπό το φως των κεριών σιτρονέλας και συνοδεία σπιτικών λεμονάδων και μοχίτο θα κάνουν την εμφάνισή τους στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά μας και η ανάγκη μας για λίγο μπλε θα γίνει πιο έντονη.

Τι και αν μένεις στα Εξάρχεια και το σπίτι σου είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά από την αγαπημένη σου παραλία στη Σύρο; Μπορείς να φέρεις λίγη από τη μαγεία του καλοκαιριού στο σαλόνι σου ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

1. Πες ναι σε λευκές- μπλε αποχρώσεις

Λευκά ριχτάρια, λευκά σεντόνια, μαξιλάρια και μικροαντικείμενα στο σπίτι. Αυτές οι ψυχρές αποχρώσεις θυμίζουν έντονα καλοκαίρι και είναι ιδανικές για αυτή την εποχή.

2. Βάλε γλάστρες και μαρμάρινες λεπτομέρειες

Το κρύο μάρμαρο σε συνδυασμό με τις χρυσές/ ασημένιες λεπτομέρειες και τις πρασινάδες εκπέμπει δροσιά- ίσως γιατί θυμίζει τα μεγάλα παλάτια που δεν τα πιάνει ζέστη όπως το δυαράκι σου στο Παγκράτι. Ίσως.

A post shared by Bec (@luvbec) on

3. Επένδυσε σε καλοκαιρινά αξεσουάρ

Δεν είπαμε να απλώσεις το δίχτυ του βαρκάρη, αλλά να παίξεις με καλοκαιρινά μοτίβα στο σαλόνι ή στο μπάνιο σου.

4. Βάλε καραβάκια και κοχύλια

Στο ίδιο concept με πριν διάλεξε χειροποίητα χρωματιστά καράβια ή τοποθέτησε στο σαλόνι σου κάποια από τα κοχύλια που έχεις μαζέψει. Κρίμα να τα τρώει η σκόνη στην αποθήκη. Πέρασέ τα λίγο λούστρο και φέρε μια πνοή Αιγαίου στο σπίτι.

A post shared byMelissa @my_blissful_haven) on

5. Διάλεξε πιο minimal deco στο υπνοδωμάτιο σου

Μάζεψε τα fluffy μαξιλάρια, τα βαριά έπιπλα και τα σκούρα υφάσματα. Μαξιλάρες στο πάτωμα, κουρελούδες σε ωραία χρώματα παίρνουν τη θέση τους στη διακόσμηση του σπιτιού.

A post shared by fashion (@xfashion6466) on