ΣΠΙΤΙ

7 πράγματα που κανένας δεν πλένει όσο συχνά λέει

Όπως όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη, έτσι και όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιες κοινές συνήθειες, κάποια κοινά μυστικά, κάποια πράγματα τα οποία όλοι κάνουμε αλλά δεν το λέμε και παραέξω. Ας τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Ορίστε, λοιπόν, τι δεν πλένουμε τόσο συχνά όσο υποτίθεται υποστηρίζουμε ότι κάνουμε.

1. Σεντόνια/Μαξιλαροθήκες/Παπλωματοθήκες

Έρευνα έδειξε ότι το 54% των ανθρώπων πλένει τα του κρεβατιού λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα, με  το 22% να λέει ότι υπάρχει πιθανότητα να τα πλένει και μία φορά το μήνα. Ναι, ναι ίου, αλλά για θυμήσου πότε ήταν η τελευταία φορά που πάλεψες για να βάλεις την καθαρή σου παπλωματοθήκη στο πάπλωμα…

2. Τα τζην

Ένας άγραφος κανόνας λέει πως όσο πιο βρώμικα είναι το τζην, τόσο το καλύτερο δείχνει. Επίσης, επειδή πλέον είναι άνετο μπορείς να φας όσα ποπ κορν και πατατάκια θέλεις.

3. Τα σουτιέν

Μα είσαι τρελή. Τα σουτιέν μοιάζουν με κατασκευές. Θα έπλενες ποτέ τη γέφυρα του Καλατράβα; Τον Πύργο του Άιφελ; Όχι βέβαια. Εεεεε ή μήπως….

4. Το φόρεμα εκείνο που λέει ότι χρειάζεται στεγνό καθάρισμα

Εντάξει, το έχεις φορέσει μονάχα σε τρεις γάμους, δύο εξόδους σε μπουζούκια, τότε που η καλύτερή σου φίλη σας έβγαλε μπαρότσαρκα και μία φορά σε εταιρικό πάρτι. Άλλωστε το βγάζεις στο μπαλκόνι για να ξεμυρίσει από την τσιγαρίλα.

5. Καλσόν

Δεν θέλεις να δεις το αγαπημένο σου καλσόν να χάνει κάποιον πόντο ή να κομπιάζει ή να ξεχειλώνει. Α πα πα πα.

6. Το σκύλο σου

Κάπου έχεις διαβάσει ή έχεις ακούσει πως χαλάει το Ph του αν τον πλένεις συχνά. Έτσι και εσύ αποφασίζεις να τον πλένεις μία φορά το χρόνο. Ή απλά περιμένεις να έρθει το καλοκαίρι και να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

7. Το μπουρνούζι

Εντάξει δεν είναι και η πετσέτα που σκουπίζεις το πρόσωπό σου ή τα χέρια σου. Άλλωστε καθαρή είσαι όταν βγαίνεις από το μπάνιο.