LIFE

8 ατάκες για να σου θυμίσουν πόσο δυνατή είσαι

Κάθε αρχή - της εβδομάδας - και δύσκολη. Οι Δευτέρες δεν είναι πολύ αγαπημένες μας, αλλά ανεξαρτήτως μέρας, πάντα μπορείς να χρησιμόποιησεις λίγο παραπάνω woman power και θετική σκέψη.

Ακολουθούν 8 ατάκες που βγήκαν από διάσημα γυναικεία χείλη, για να σου θυμίσουν πως ανεξάρτητα με το πόσο δύσκολή μπορεί να  είναι μια μέρα, εσύ πάντα έχεις τη δύναμη να τα βγάλεις πέρα. Γιατί αν δεν ξέρουν αυτές οι γυναίκες τι θα πει να είσαι γυναίκα, τότε ποιες ξέρουν;

Γιατί έτσι είναι μ’ εμάς τις γυναίκες, θέλουμε λίγο πατ-πατ στα δύσκολα, για να θυμηθούμε πόσο σπουδαίες είμαστε.

Margaret Thatcher

 

Αν κάτι πρέπει να ειπωθεί, να το αναθέσεις σ’ έναν άντρα. Αν όμως πρέπει να γίνει, τότε πες το σε μια γυναίκα.

Diane von Furstenberg

 

Δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να μην είναι δυνατή, απλά μερικές φορές δεν το αφήνουμε να φανεί. Μετά γίνεται κάτι τραγικό και ξαφνικά όλη αυτή η δύναμη βγαίνει προς τα έξω. Αυτό που θέλω να πω είναι να δείχνουμε τη δύναμή μας νωρίτερα, για να προλάβουμε την τραγωδία.

Μadonna

 

Είμαι σκληρή, φιλόδοξη και ξέρω ακριβώς τι θέλω. Αν αυτό με κάνει σκύλα, ας είναι.

Μaya Angelou

 

Moυ αρέσει να βλέπω ένα νέο κορίτσι να βγαίνει έξω και να αρπάζει τον κόσμο απ’ τον γιακά. Η ζωή είναι σκληρή. Πρέπει να βγεις έξω και να μη μασάς!

Amelia Earhart

 

Oι γυναίκες, όπως κι οι άντρες, θα πρέπει να προσπαθούν να πετύχουν το ακατόρθωτο και όταν δεν το πετυχαίνουν, η αποτυχία τους αυτή θα έπρεπε να είναι πρόκληση για όλους τους υπόλοιπους.

Αnita Roddick

 

Αν νομίζεις ότι είσαι πολύ ασήμαντη για να επιβληθείς, δοκίμασε να πας για ύπνο μ’ ένα κουνούπι.

Diana Ross

 

Αντί να κοιτάζω το παρελθόν, βάζω τον εαυτό μου 20 χρόνια μπροστά και προσπαθώ να δω τι πρέπει να κάνω τώρα, ώστε να έχω φτάσει εκεί τότε. 

Μichelle Obama

 

Eίμαι ένα παράδειγμα για το τι μπορεί να συμβεί όταν τα κορίτσια μεγαλώνουν με την αγάπη και τη φροντίδα των ανθρώπων γύρω τους. Στο περιβάλλον μου είχα πάντα εκπληκτικές γυναίκες που μου δίδαξαν τι θα πει να είσαι η ήρεμη δύναμη και να έχεις αξιοπρέπεια.