LIFE

5 μέρη για να διασκεδάσεις με την παρέα σου

Πήρατε επιτέλους άδεια και μάλιστα όλες τις ίδιες ημέρες. Η παρέα ενώθηκε και δεν έχει να την απασχολεί η δουλειά και οι υποχρεώσεις. Υποσχεθήκατε στον εαυτό σας πως για δύο ημέρες θα χαλαρώσετε και θα περάσετε χρόνο μαζί. Το πιο βασικό; Να διασκεδάσετε και να γελάσετε πολύ. Κανονίσατε τίποτα σε εξόρμηση; Αν και οι κοντινοί προορισμοί είναι δελεαστικοί προτιμήσατε να μείνετε στην Αθήνα. Υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις και μάλιστα καλύπτουν τις προτιμήσεις όλης της παρέας.

Ποδηλατάδα

 

Θα πάρετε τα ποδήλατά σας και θα κάνετε βόλτες προς παραλία μεριά. Αν, λέω τώρα εγώ, υπάρχει στην παρέα και κάποια που δεν είναι έτοιμη για το Tour de France θα το διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο. Μία ακόμα καλή ιδέα και ιδανική επιλογή αν δεν έχετε όλες δικά σας ποδήλατα είναι το πάρκο ”Σταύρος Νιάρχος”. Μπορείτε να ενοικιάσετε ποδήλατα. Καλές βόλτες να ευχηθούμε και προσοχή στο δρόμο.

Escape Room

 

Αν δεν το έχετε δοκιμάσει δεν ξέρετε τι χάνετε. Ένα από τα πολύ αγαπημένα μας είναι το Turkish Αirlines Euroleague Escape Room στο χώρο της Game Over στο Village Shopping & More (Θηβών 228 και Παρνασσού, Άγιος Ι. Ρέντης). Δεν ξέρουν οι γυναίκες από μπάσκετ; Πηγαίνετε σας παρακαλώ και μόλις βγείτε μην ξεχάσετε να καυχηθείτε στους άντρες της παρέας. Και θα λύσετε τους γρίφους και μπορεί να βρεθείτε στο Final Four της Κωνσταντινούπολης μαζί με την παρέα σας αφού όσοι συμμετέχουν μπαίνουν στην κλήρωση. Και; Και; Άκουσε με. Μία τυχερή παρέα διαγωνιζομένων θα παρακολουθήσει από κοντά το Final Four που θα διεξαχθεί από 19 Μαΐου έως και 21 Μαΐου. Τι περιμένετε και δεν κάνετε κράτηση;

Βόλτα στο κέντρο

 

Περπάτημα στο ηλιόλουστο κέντρο της Αθήνας. Φοράτε τα άνετα αθλητικά σας και ετοιμάζεστε για βόλτες στα σοκάκια της Πλάκας, selfies για το Instagram. Θα πιείτε καφέ και μετά θα ανεβείτε στην Ακρόπολη. Μουσείο και χαλάρωση στα πεζούλια της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Μετά Θησείο για μεζεδάκια και κέφι. Θα το ζήσετε σαν τουρίστριες στην πόλη σας.

Βεράντα και κους-κους

 

Αν πάλι η διάθεση δεν είναι για έξω μπορείτε πολύ απλά να μαζευτείτε στην βεράντα και να πείτε τα νέα σας με καφέ και γλυκά. Ξέρετε πώς θα πάει αυτό. Θα ξεκινήσετε με τα νέα της εβδομάδας και θα καταλήξετε να θυμάστε χαμένους έρωτες και ταξίδια που σας έμειναν αξέχαστα. Να διαλέξετε όποια βεράντα είναι γεμάτη γλάστρες με ανθισμένα λουλούδια, έτσι για το σωστό background.

Καραόκε

 

Ποιος δεν έχει καλή φωνή; Και τι πειράζει; Να μη σας πειράζει καθόλου. Να πάτε και να τραγουδήσετε όσο πιο πολύ μπορείτε. Δε θέλω να σας πιάνουν οι ντροπές και τα μαζέματα. Ανεβείτε όλες μαζί, κρατήστε το μικρόφωνο και τραγουδήστε ακόμα κι αν δεν ξέρετε τα λόγια σωστά.