CELEBRITY STYLE

Kate Middleton: 5 ρούχα για να υιοθετήσεις το διαχρονικό στιλ της

AP Photo Geert Vanden Wijngaert

Είτε σ’ αρέσει το στιλ της, είτε όχι, δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι η Kate Middleton πρόκειται για μια καλοντυμένη γυναίκα. Ακόμα και αν δεν σε εκφράζει απόλυτα το στιλ της, η ίδια καταφέρνει και προσφέρει μια αβίαστη κομψότητα σε κάθε της εμφάνιση.

Η δούκισσα του Cambridge είναι από τις πιο κομψές γυναίκες της βασιλικής οικογένειας και αυτό γιατί φοράει ρούχα που εκφράζουν την προσωπικότητα και την αισθητική της. Από τις όμορφες τουαλέτες που φοράει σε επίσημες εκδηλώσεις, μέχρι και τα πάντα εκπληκτικά πανωφόρια, η Kate Middleton εκπέμπει φινέτσα σε κάθε της look.

Το στιλ της Kate Middleton

Για να αποκωδικοποιήσεις το στιλ της Kate δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Η Kate έχει ρούχα και σύνολα που αποτελούν τη «στολή» της. Συνδυασμούς και fashion items, δηλαδή, που ξέρει ότι της ταιριάζουν και της προσφέρουν κομψές εμφανίσεις. Υπάρχουν, λοιπόν, κάποια ρούχα που φοράει συχνά και αποδίδουν πάντα αυτή την κομψότητα.

Τα ρούχα που φοράει συχνά η Kate Middleton

Η ντουλάπα της Kate έχει μερικά ρούχα που η δούκισσα συμπεριλαμβάνει στις εμφανίσεις της διαρκώς. Παρακάτω σου λέμε ποια είναι αυτά, για να υιοθετήσεις και εσύ το κομψό στιλ της Kate Middleton.

Ζιβάγκο

Kate Middleton AP Photo / Ben Birchall/PA

Είτε μαζί με μια φούστα, παντελόνι ή κάτω από σακάκια και παλτό, ένα απλό μονόχρωμο ζιβάγκο αποτελεί από τα basics που η Kate Middleton φοράει κατ’ εξακολούθηση.

Φόρεμα σε Α-γραμμή

Kate Middleton AP Photo / Chris Jackson/Pool

Η Kate είναι φαν της διαχρονικής μόδας και ένα κλασικό ρούχο σαν αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις εμφανίσεις της. Η δούκισσα έχει απαθανατιστεί να με ένα φόρεμα σε Α-γραμμή πολλές φορές, επιλέγοντας από τις κλασικές ουδέτερες αποχρώσεις, μέχρι και πιο “spicy” (για τα δεδομένα της), όπως αυτές του μπορντό, μπλε του κοβαλτίου ή του λιλά.

Διπλόκουμπο παλτό

Kate Middleton AP Photo / Kirsty Wigglesworth

Προσφέροντας μια “royal” αισθητική στις εμφανίσεις της, η Kate φοράει συχνά ένα διπλόκουμπο πανωφόρι. Από κλασικά μάλλινα μέχρι και μια διαχρονική καμπαρντίνα, ένα τέτοιο πανωφόρι αποδίδει έμφυτα κομψές εμφανίσεις.

Nude γόβες

Kate Middleton AP Photo / Toby Melville/Pool

Όταν φοράει τα πολύχρωμα φορέματά της, η Kate Middleton συχνά τα ταιριάζει με ένα ζευγάρι υπέρκομψες, nude γόβες. Ένα item που δεν λείπει από τη λίστα της διαχρονικής μόδας.

Μίντι φούστα

Kate Middleton AP Photo / Dominic Lipinski/Pool

Για να τονίσει τη μέση της και να προσφέρει μια θηλυκή σιλουέτα, η Kate  φοράει μια μίντι φούστα. Από πλισέ, τις πιο εβαζέ αλλά και peplum φούστες, αυτό το ρούχο είναι από τα must της γκαρνταρόμπας της.