Το πανεύκολο κόλπο που θα μαλακώσει το κρέας σου πριν το ψήσεις

Βγήκε το συκώτι σκληρό από το φούρνο; Να τι θα κάνεις την επόμενη φορά.

Θες να τρως το κρέας σου μαλακό. Να μην κινδυνεύει το δόντι ότι δαγκώνεις το συκώτι, την μπριζόλα ή το ψητό φιλέτο κοτόπουλο; αλλά τις μαρινάρες με τα χίλια δυο υλικά τις βαριέσαι. Δεν θες ν' ασχοληθείς μαζί τους.

Αν ψάχνεις λοιπόν τον πιο εύκολο τρόπο για να γίνει το κρεατάκι σου μαλακό με το ψήσιμο κι όχι σαν τσίχλα χιλιομασημένη, άκου τι θα κάνεις. Θα βάλεις το κρέας μέσα σε γάλα. Από 20 λεπτά μέχρι ένα ολόκληρο βράδυ. Κατόπιν θα το ρίξεις στη φωτιά, δηλαδή στο φούρνο, στην ψηστιέρα, στην κατσαρόλα ή το τηγάνι χωρίς να το πλύνεις φυσικά. Αρκεί να το στραγγίξεις ελαφρά. Εναλλακτικά το βυθίζεις σε χυμό ντομάτας ή ξίδι.

Και κάπως έτσι, συμβαίνει αυτό:

via GIPHY

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ