Το μυστικό υλικό για να κάνεις αφράτα scrambled eggs

Θέλεις να κάνεις αφράτα scrambled eggs και δεν ξέρεις τον τρόπο;

Έχουμε εκθειάσει πολλές φορές τα αυγά και συγκεκριμένα τα αυγά μάτια (γιατί ας είμαστε ειλικρινείς είναι η πιο νόστιμη εκδοχή τους!), σήμερα όμως θα μιλήσουμε για την πιο αδικημένη συνταγή, αυτή των scrambled egg που θυμίζει λίγο τη δική μας στραπατσάδα ή καγιανά.

Οι περισσότερες συνταγές έχουν ως έξτρα συστατικό το γάλα, το οποίο αρκετοί υποστηρίζουν ότι κάνει αφράτα τα scrambled eggs. Ωστόσο το συστατικό που κάνει τη διαφορά και απογειώνει την υφή τους είναι το νερό.

Η σεφ Paula Deen επιβεβαιώνει τη χρήση του νερού καθώς όπως είπε δεν βαραίνει τα αυγά, όπως το γάλα· ''Το μυστικό είναι να προσθέσεις λίγο νερό στο μπολ μόλις ρίξεις τα αυγά και να τα χτυπήσεις αμέσως με το σύρμα. Όταν ζεσταίνεις το μείγμα το νερό που περιέχεται δημιουργεί ατμό στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να γίνονται πιο αφράτα τα αυγά στο τέλος''.

Τώρα ξέρεις!

LADYLIKE SHOPPING

SHARE

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ