ΦΑΓΗΤΟ

4 κοκτέιλ με 0% αλκοόλ και μπόλικο τσάι

Το καλοκαίρι έχει έρθει, το οποίο σημαίνει τα εξής: Πρώτον, έχουμε ανάγκη να πιούμε κάτι απίστευτα δροσιστικό και δεύτερον να έχει ελάχιστες θερμίδες. Α και να είναι οικονομικό, μη ξεχνιόμαστε. Απλά και εύκολα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ με βάση το τσάι θα σε ξεδιψάσουν τις ζεστές μέρες με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Τουτέστιν: Στιγμιαίο ρόφημα τσαγιού NESTEA, πάγος και νερό είναι η βάση μας για τις συνταγές με δροσιστικά κοκτέιλ που θα φτιάξεις αυτό το καλοκαίρι. Με μόλις 17 θερμίδες ανά ποτήρι (σε περίπτωση που δεν προσθέσεις ζάχαρη).

1. Southern Sweet Tea

 

Πρόκειται για παραλλαγή της πρώτης με γεύση ροδάκινο και απευθύνεται σε περισσότερα άτομα.

Υλικά

1.5 λίτρα νερό

1 φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA ροδάκινο

1/4 κ.γ. baking soda

1/2 κούπα ζάχαρη

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε λίγο νερό και βάζουμε τη baking soda και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθούν. το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το φακελάκι NESTEA ροδάκινο μέσα στο κρύο μας νερό και ανακατεύουμε και πάλι καλά.  Αναμειγνύουμε το νερό με τη ζάχαρη και το νερό με το Nestea, βάζουμε στο ψυγείο και μετά από μισή ώρα είναι έτοιμο για σερβίρισμα με πολλά πολλά παγάκια.

2. Summer Peach Tea Punch

 

Υλικά

1,5 λίτρο νερό

1 φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA ροδάκινο

2 κούπες μέντα

Λίγο χυμό ροδάκινο

μισή κούπα λεμονάδα με ανθρακικό

1 κουτάκι ginger ale

λίγη σόδα

Και φέτες ροδάκινο για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

Βράζουμε τη μέντα για ένα λεπτό και την αφήνουμε να κρυώσει. Σε μία μεγάλη κανάτα βάζουμε το NESTEA, το νερό και τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και τη μέντα. Το βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει, ενώ όταν είμαστε έτοιμες να το σερβίρουμε ρίχνουμε μέσα στην κανάτα μερικές φέτες φρέσκο ροδάκινο.

3. Τσάι με blueberry και λεμόνι

 

Υλικά

1 πακέτο παγωμένα μύρτιλλα

μισή κούπα χυμό λεμόνι

1,5 λίτρα νερό

1 φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA λεμόνι

Φέτες από λεμόνια για τη γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Ζεσταίνεις τα μύρτιλλα και τον χυμό λεμονιού σε χαμηλή φωτιά και τα αφαιρείς μετά από πέντε λεπτά. Αδειάζεις το υλικό σε ένα μπολ και στη συνέχεια πιέζεις τα μύρτιλλα για να βγάλουν τον χυμό τους. Παράλληλα, προσθέτεις το φακελάκι NESTEA λεμόνι στο νερό και ανακατεύεις καλά.  Στη συνέχεια ρίχνεις το υλικό στο μπολ και το ανακατεύεις με τα υπόλοιπα υλικά. Το αφήνεις για μια ώρα στο ψυγείο και στη συνέχεια το σερβίρεις μαζί με φέτες λεμονιού και πάγο.

4. Τσάι με ginger και μέλι

 

Υλικά

1,5 λίτρο νερό

1 φακελάκι στιγμιαίου ροφήματος τσαγιού NESTEA λεμόνι

2 κ.σ. μέλι

1 κ.σ. ginger

Εκτέλεση

Λιώνουμε το μέλι μαζί με το ginger. Βάζουμε το φακελάκι NESTEA μέσα στο νερό και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το μέλι και βάζουμε το κοκτέιλ μας στο ψυγείο. Μόλις κρυώσει είναι έτοιμο.

Cheers!