ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Διάσημες Ελληνίδες έρχονται αντιμέτωπες με τις φοβίες τους και τον καρκίνο του μαστού

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, μία στις τρεις γυναίκες δεν εξετάζεται τακτικά για καρκίνο του μαστού και η πλειοψηφία από αυτές δεν το κάνουν γιατί φοβούνται μια κακή διάγνωση. Με δεδομένα αυτά τα στοιχεία, το doctoranytime δημιούργησε μια φοβερή καμπάνια για να παρακινήσει όλες τις γυναίκες να σταθούν ατρόμητες απέναντι στον καρκίνο.

Οι γυναίκες είναι ατρόμητες! Στην δουλειά τους, στην οικογένεια τους, στις σχέσεις τους, μπροστά σε όλες τις δυσκολίες της ζωής. Όταν όμως έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού, πολλές από αυτές ξεχνούν ότι είναι ατρόμητες.

Γι’αυτό, το doctoranytime κινητοποίησε τέσσερις #atromites επώνυμες γυναίκες, την Μαρία Κορινθίου, την Κατερίνα Γκαγκάκη, την Τόνια Σωτηροπούλου και τη Χρύσα Κατσαρίνη να πραγματοποιήσουν on camera ένα θαρραλέο τόλμημα η κάθε μία και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα: ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι πραγματικά ατρόμητες, ακόμα και μπροστά στον καρκίνο του μαστού.

Η Μαρία Κορινθίου τυλίχτηκε με το μεγαλύτερο φίδι του Αττικού Πάρκου

 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη φοβάται τα ύψη, αλλά έπεσε με το Shock Tower του Allou Fun Park

 

Η Χρύσα Κατσαρίνη “τρέμει” να φλερτάρει τους πολύ ωραίους άντρες, αλλά φλέρταρε με το Γιώργο Χρανιώτη

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου φοβάται να κρέμεται ανάποδα, αλλά έκανε ένα “επικίνδυνο” ακροβατικό

 

Έχεις δύναμη μέσα σου να αντιμετωπίσεις δυσκολίες που μοιάζουν ανυπέρβλητες, κάθε μέρα. Μην φοβάσαι μπροστά σε μία εξέταση που μπορεί να σε γλιτώσει από ανησυχίες και ταλαιπωρία.

Εξετάσου σήμερα.