ΥΓΕΙΑ

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσεις thigh gap

Η Iskra Lawrence, μοντέλο της εταιρείας Aerie, αν και μόλις 25 χρονών, έχει αφιερώσει το προφίλ της στο Instagram σχεδόν εξ' ολοκλήρου, στο να κάνει τα νέα κορίτσια να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και το κορμί τους όπως είναι.

Σε μια από τις τελευταίες της φωτογραφίες, τη βλέπουμε να ποζάρει σε δυο εικόνες δίπλα – δίπλα, με τα ίδια ρούχα, αλλά το σώμα της να φαίνεται εντελώς διαφορετικό. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ίδια μέρα, όμως στη μία βλέπουμε τα πόδια της να ενώνονται ψηλά στους μηρούς – εκεί που τα μοντέλα έχουν το δημοφιλές Thigh gap – ενώ στην άλλη οι καμπύλες της δεν είναι το ίδιο έντονες, και έχει αποκτήσει και thigh gap επειδή απλώς έχει ποζάρει διαφορετικά.

 

Όπως γράφει η ίδια στη λεζάντα “Δεν έχει σημασία αν έχεις thigh gap. Είμαι η πρώτη που θα σας πω ότι οι φωτογραφίες έχουν να κάνουν κυρίως με τον καλό φωτισμό και τη σωστή γωνία. Να θυμάστε πάντα ότι τα social media δεν είναι αληθινή ζωή και να μην αφήνετε τις εικόνες των άλλων να σας κάνουν να νιώθετε ανασφάλεια για τον εαυτό σας. Το κορμί σας είναι το σπίτι σας, οπότε να το αγαπάτε και να το σέβεστε. Όταν το προσέχετε, συμβαίνουν όμορφα πράγματα”.

Ένα μπράβο στο κορίτσι για τα λόγια του, κι ένα ακόμα τέλειο πράγμα που διάβασα κάπου στο feed μου στο Facebook: “Όσο περισσότερο ακουμπάνε τα πόδια μου, τόσο πιο κοντά είμαι στο να γίνω γοργόνα”.