ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ TIPS

Η Zoe Saldana έχει μερικές πολύ χρήσιμες fitness συμβουλές να σου δώσει

Η ηθοποιός, Zoe Saldana, είναι αναμφίβολα από εκείνες τις celebrities του Hollywood που καταφέρνουν και διατηρούν τη λιγνή τους σιλουέτα όσα χρόνια κι αν περνούν, ακόμα και μετά από τρεις εγκυμοσύνες και γέννες, όπως και η ίδια.

Η γλυκύτατη Zoe φιλοξενείται στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Shape, κοσμώντας και το εξώφυλλό του και φυσικά μοιράζεται μερικά πολύ χρήσιμα tips για το πώς καταφέρνει να έχει ένα τόσο όμορφο κορμί, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της.

 

Δεν προλαβαίνω να κάνω γυμναστική τατκτικά, οπότε “ισοφαρίζω” με το να τρώω πολύ πιο υγιεινά απ’ ό,τι θα έκανα στην αντίθετη περίπτωση. Εφόσον έχεις αποκτήσει υγιεινές διατροφικές συνήθειες, τότε γυμναστική μπορεί να είναι το παιχνίδι με τα παιδιά σου, το χαλαρό περπάτημα στη γειτονιά ή ακόμα και το άλλαγμα της πάνας“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όταν είμαι σε πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, σκέφτομαι το φαγητό λιγότερο από οτιδήποτε άλλο. Δεν εννοώ ότι τρώω ό,τι είναι εντελώς διαιτητικό, απλά τρώω πολύ καθαρό φαγητό. Μου αρέσουν οι τροφές που είναι φρέσκες, δεν επιλέγω φαγητά που βρίσκονται σε κονσέρβα και δεν εμπιστεύομαι τροφές που φυλάσσονται σε πλαστικά δοχεία“, επισημαίνει στη συνέντευξή της.