ΜΟΔΑ

Νέο μότο για τις γυναίκες με καμπύλες #Droptheplus

Το βρετανικό πρακτορείο μοντέλων Models1 θέλησε να στρέψει τους προβολείς στα μοντέλα με καμπύλες που έχει στο ενεργητικό του και για να το πετύχει αυτό έκανε μια ομαδική φωτογράφιση.

Ο φακός της Michelle George απαθανάτισε σε ασπρόμαυρες εικόνες τα μοντέλα του πρακτορείου και στη συνέχεια έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες αυτές χωρίς να τους κάνει photoshop.

Τα τέσσερα μοντέλα που πόζαραν, στηρίζουν την προσπάθεια του πρακτορείου να αφαιρεθεί ο όρος ”plus” όταν αναφέρεται κανείς στη μόδα για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά. Ο στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να αναδείξει και να υποστηρίξει την ποικιλομορφία του γυναικείου σώματος.

Anna Fritzdorf

Επειδή δεν έχουμε το σύνηθες μέγεθος των μοντέλων, ο κόσμος νομίζει πως μας κάνουν περισσότερο retouch, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Μπορείς να νιώθεις όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση όταν είσαι ο εαυτός σου.

Iskra Lawrence

Πιστεύω στο #everyBODYisbeautiful και έχω ευθύνη στο να κάνω τη διαφορά και να βοηθήσω να εκπροσωπήσω τα νέα κορίτσια που χρειάζονται μια ευρεία γκάμα μοντέλων, ώστε να βρουν κάποια να τις αντιπροσωπεύει.

Karmi Pinning

Το αρετουσάριστο είναι σημαντικό γιατί αποτελεί μια ειλικρινή εκπροσώπηση της αληθινής γυναίκας. Δείχνει πόσο όμορφες μπορούμε να είμαστε χωρίς υπερβολικά μαλλιά ή μακιγιάζ.

Charlotte Quita Jones

Είμαι πολύ περήφανη που συμμετέχω σε αυτή την 100% αρετουσάριστη φωτογράφιση. Σε αυτές τις φωτογραφίες είμαστε αυτό που είμαστε: καμπυλωτές, υγιείς, μοναδικές γυναίκες.