JULIA ROBERTS

Οι καθημερινές συνήθειες διατροφής και ευεξίας της Julia Roberts

Ποτέ δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας πάνω από πάνω της . Η Julia Roberts, είναι η "ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο" για το 2017, σύμφωνα με το περιοδικό People είναι ένα πλάσμα γήινο, αλλά τόσο ξεχωριστό. Σήμα κατατεθέν της, αυτό το αφοπλιστικό χαμόγελο που αντανακλά μια αυθεντική προσωπικότητα.

Μια γυναίκα που δεν υπέκυψε ποτέ στα ελαφρά κλισέ των sex symbol. Δεν είναι τυχαίο το ότι φίλοι της είναι κάποιοι από τους πιο όμορφους άντρες του Χόλιγουντ, όπως ο George Clooney και ο Brad Pitt. Η Julia είναι μαμά 3 παιδιών και ο γάμος της κρατάει 15 χρόνια.

Έχεις περιέργεια να μάθεις τι τρώει, πώς γυμνάζεται και γενικώς πώς έχει επιλέξει να ζει;

Δε δαιμονοποιεί τους υδατάνθρακες

Την ίδια ώρα που πολλές συνάδελφοί της ακούν “τσιαπάτα” και δαγκώνονται, η Julia παραδέχεται ότι το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να κάνει στη ζωή της είναι δίαιτα χωρίς άμυλο, γιατί απλά δεν μπορεί να κόψει το ψωμάκι. Με τη βοήθεια της διατροφολόγου της λοιπόν, ακολουθεί ένα ισοροοπημένο πρόγραμμα διατροφής, όπου το πρωινό περιλαμβάνει σπιτική γκρανόλα, μούρα και γιαούρτι ή muffin καρότου, φρέσκια παπάγια και γιαούρτι. Το μεσημέρι ενδεικτικά τρώει σαλάτα σπανάκι με βιολογικό ρύζι και το βράδυ σολομό με κινόα και λαχανικά. Η Julia λατρεύει επίσης το αβοκάντο. Αν θέλει κάτι γλυκό, θα δαγκώσει ένα cookie. Κοινώς, δεν κάνει υπερβολές. “Αυτό που λέω πάντα στα παιδιά μου είναι ότι πρέπει να τρώμε προσεκτικά και με συνείδηση” έχει πει σε συνέντευξή της.

Γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα

Γιόγκα, πιλάτες, ασκήσεις στο νερό και προπόνηση με αναπηδήσεις είναι οι βασικοί πυλώνες της άσκησης που ακολουθεί για μία ώρα, 4 φορές την εβδομάδα. “Δεν μ’ αρέσει να γυμνάζομαι, αλλά λατρεύω αυτό που νιώθω αφού το κάνω, όταν έχω επιτελέσει το στόχο μου. Ενέργεια, δύναμη, διαύγεια, χαρά” δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια η 49χρονη ηθοποιός με τα υπέροχα πόδια. Ταυτιζόμαστε.

Φροντίζει το χαμόγελό της

Είναι ίσως αυτό που λατρεύουμε περισσότερο πάνω της. Το διάπλατο, αληθινό χαμόγελο της Julia είναι φυσικά λευκό. “Πλένω τα δόντια μου με μαγειρική σόδα” έχει αποκαλύψει.

Προσέχει τον εαυτό της χωρίς να υπερβάλλει

Γενικά η Julia το κρατάει αληθινό και απλό. “Κοίτα, είμαι μια χαρά με την ενυδατική και το lip balm μου. Είμαι μαμά, έχω να ετοιμάσω 3 ακόμα ανθρώπους κάθε πρωί. Πλένω τα δόντια μου, πλένω το πρόσωπό μου και πάντα φοράω αντηλιακό” λέει η Julia. Όταν έχει χρόνο ενυδατώνει το πρόσωπό της κάνοντας μασάζ με μερικές σταγόνες έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μέσα σε ζεστό νερό. Άλλωστε, όπως πιστεύει και η ίδια, η ομορφιά είναι κάτι που έρχεται από μέσα μας. “Όλοι θα γεράσουμε, θα συμβεί, είτε μας αρέσει, είτε όχι”. 

 

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image