ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Οι ασκήσεις που θα σου χαρίσουν τέλεια πόδια

Shutterstock

Είσαι στη φάση που κοιτάς να δεις τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει πάνω στο σώμα σου. Το καλό είναι ότι αν έχεις χρόνο και διάθεση, με τη γυμναστική,  μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Το κακό είναι ότι δεν έχεις πάντα χρόνο και πάντα διάθεση. Μην απελπίζεσαι. Υπάρχει και για εσένα μια θέση στον ήλιο.

Η γυμναστική δε θέλει (απαραίτητα) να κοπανιέσαι με τις ώρες πάνω από τα μηχανήματα ή πάνω σε ένα στρώμα. Με τις κατάλληλες ασκήσεις και τη σωστή καθοδήγηση μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Αν μέσα σε αυτά που θέλεις να βελτιώσεις στο σώμα σου είναι και η εμφάνιση των ποδιών, λίγο πιο κάτω από αυτές τις γραμμές βρίσκεται το πρόγραμμα που ψάχνεις. Ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για πόδια.

Τέσσερις ασκήσεις από 30 δευτερόλεπτα η κάθε μία και 10 δευτερόλεπτα ξεκούρασης στο ενδιάμεσο θα τονώσουν όλες τις μυικές ομάδες των ποδιών σου και θα σε βάλουν σε μια διαδικασία αερόβιας κίνησης που θα σε ανανεώσει συνολικά.

Το τέλειο με αυτό το βιντεάκι είναι ότι σου μετράει κανονικά και το χρόνο ανάμεσα στις ασκήσεις και την ξεκούραση, παρέχοντας παράλληλα συμβουλές για να αποφύγεις οποιοδήποτε τραυματισμό.

Είσαι έτοιμη;