MEGHAN MARKLE

5 ασκήσεις pilates με τις οποίες η Μeghan Markle έχει χτίσει αυτό το κορμί

Joel Ryan/Invision/AP

Ότι η Μeghan Markle είναι πιστή στη fitness ρουτίνα της και φαν της γιόγκα και του pilates ίσως να το ξέρεις ήδη. «Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το σώμα σου», έχει πει προσθέτοντας ότι πρόκειται για είδη άσκησης που γυμνάζουν το σώμα και ηρεμούν την ψυχή.

Αυτό που δεν ήξερες είναι ότι μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις τα fitness βήματά της.

Πριν ακόμα μετακομίσει στο παλάτι, ντυθεί νυφούλα και παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry με δόξα, τιμή και τις ευχές της βασίλισσας Ελισάβετ, ζούσε στο Τορόντο του Καναδά (την πόλη όπου γυριζόταν και η σειρά Suits). Εκεί, η Meghan ήταν τακτική θαμώνας του γυμναστηρίου Ultimate Athletics Club.

Εμείς, στο Ladylike, ψάξαμε και βρήκαμε το βιντεάκι στο οποίο η Paula Ryff, συνιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου στο οποίο είχε συνδρομή η Meghan Markle, δείχνει τις ασκήσεις που περιλάμβανε η Meghan στην προπόνησή της.

Το «μάθημα» ξεκινάει στο 0:40 και η Paula δείχνει την κάθε άσκηση ξεχωριστά, τον τρόπο να την κάνεις σωστά, αλλά και πόσες επαναλήψεις χρειάζεται για να γίνει αποτελεσματικά.

Θέλεις τη γνώμη μας; Δε θα λέγαμε ότι ανήκουν στην κατηγορία «εύκολες». Οι περισσότερες είναι παλούκι συνδυαστικές αφού είναι σαν μια σύνθεση δύο ασκήσεων. Βέβαια, με αυτό τον τρόπο δεν μένει ούτε ίνα του σώματός σου αγύμναστη. 

Υπομονή και θέληση. Υπομονή και θέληση. Αυτό είναι ένα καλό mantra να επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου όταν τις κάνεις.

 

Κεντρική φωτογραφία:  Joel Ryan/Invision/AP