FITNESS

Η παραλλαγή της “σανίδας” που θα κάνει τους κοιλιακούς σου να φουσκώσουν από περηφάνια

shutterstock

Δεν είναι από τις πιο εύκολες ασκήσεις (ειδικά αν έχουν προηγηθεί μια ντουζίνα ασκήσεις για ώμους και κοιλιακούς). Η σανίδα «πονάει», σε κάνει να νιώθεις ότι θα καταρρεύσεις από λεπτό σε λεπτό πιάνεσαι, ότι χάνεις την αναπνοή σου. Στο τέλος όμως; Στο τέλος σε αποζημιώνει.

Η διάσημη personal trainer Simone De La Rue μπορεί να γυμνάζει μεγάλα ονόματα του Hollywood, αλλά δεν παραλείπει να μοιράζεται με το κοινό της στο Instagram μυστικά της προπόνησής της με αποτελεσματικές ασκήσεις που ο καθένας μπορεί να εντάξει στη γυμναστική του ρουτίνα.

 

Εμάς μας κέντρισε τον ενδιαφέρον αυτή η παραλλαγή σανίδας που μπορεί να αλλάξει τη δομή των κοιλιακών σου (προς το καλύτερο πάντα).

«Αυτή η άσκηση είναι πρόκληση για όσους προσέχουν τη γραμμή τους», έγραψε στο ποστ της στο Instagram, προδιαθέτοντας τους 146 χιλιάδες followers της ότι αυτό που ακολουθεί δεν θα είναι ακριβώς αυτό που θα λέγαμε«ευκολάκι».

«Κάντε αυτή την άσκηση σε γρήγορο ρυθμό ως προθέρμανση για να προετοιμάσετε τον κόρμό σας, είτε πιο αργά για να χτίσετε και να ενδυναμώσετε κοιλιακούς». Οκ, ελήφθη. Για πάμε να δούμε.

 

Ξεκινάς από την κλασική θέση της σανίδας. Αντί όμως να μείνεις ακίνητη, μετακινείς τους γοφούς σου προς τα πάνω. Ταυτόχρονα, κατευθύνεις το δεξί σου χέρι προς τον αριστερό σου αστράγαλο. Στη συνέχεια, επαναλαμβάνεις από την άλλη πλευρά. Φαίνεται εύκολο, αλλά δύο επαναλήψεις αρκούν για να νιώσεις το «κάψιμο». Και να μην έχεις όμως τόσο «γερό στομάχι», πιθανότατα, αν κάνεις συχνά αυτή την άσκηση, αργά ή γρήγορα, θα χτίσεις. 

Η Simone συνιστά να κάνεις «τέσσερα σετ από οκτώ επαναλήψεις το καθένα».

Πάρε ακόμα μια άσκηση που θα σε κάνει να κλάψεις αξίζει να δοκιμάσεις.

A little #BT’s at today’s shoot with @theknot sharing some moves to help all the shredding for the wedding. #bodybysimone #simonedelarue #theknot #shreddingforthewedding

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone De La Rue (@bodybysimone) στις