HALLE BERRY

H άσκηση με την οποία η Halle Berry έχει αποκτήσει κοιλιακούς “πέτρα”

Jordan Strauss/Invision/AP

Ακόμα κι αν το θέμα είναι γονιδιακό, σίγουρα συμβάλλει το γεγονός ότι η Halle Berry ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει σωστή διατροφή και άσκηση. Χάρη σε αυτά άλλωστε διατηρεί αυτό το απίστευτα εντυπωσιακό σώμα.

Αν υπάρχει ένα σημείο που κάνει τα σαγόνια να πέφτουν αυτό είναι οι κοιλιακοί της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσουμε ότι ξέρουμε τον τρόπο να τους αποκτήσεις κι εσύ.

Coming for you 2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις

 

Πρόσφατα, η βραβευμένη ηθοποιός ξεκίνησε ένα πρότζεκτ στο Instagram που πολύ μας αρέσει. Στο #Fitness Friday, όπως το αποκαλεί, κάθε Παρασκευή, αποκαλύπτει ασκήσεις από το πρόγραμμα γυμναστικής της, tips και μυστικά που τη βοηθούν να διατηρεί αυτό το κορμί (κι αλάτι). Και δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα λόγο για να μην ακολουθήσουμε τις συμβουλές της.

Έτσι, ενώ στο πρώτο ποστ μας μίλησε για τον τρόπο που το μποξ άλλαξε τη fitness ρουτίνα της, στο δεύτερο αποκάλυψε την τοπ άσκηση που κάνει για να «χτίσει» κοιλιακούς: pull plank.

 

«Δεν χρειάζεσαι καν γυμναστήριο για να το κάνεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα σαλόνι ή μια αυλή ή το πάτωμα της κουζίνας σου κι ένα μπουκάλι νερό», γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας (το μπουκάλι κυρίως επειδή είναι μέρος της άσκησης).

Για να κάνεις τη συγκεκριμένη παραλλαγή της σανίδας που προτείνει η 51χρονη ηθοποιός, ξεκινάς παίρνοντας θέση για την κλασική σανίδα με βραχίονες. Παράλληλα τοποθετείς ένα μπουκάλι νερό μπροστά σου. Απλώνεις το ένα χέρι για να πιάσεις το μπουκάλι και το φέρνεις στο σημείο που προηγουμένως ακουμπούσε ο αγκώνας σου φροντίζοντας να κρατάς το χέρι σου κοντά στο σώμα σου και τη μέση σου στο ύψος της (δηλαδή να μη βυθίζεται προς το πάτωμα). Επαναλαμβάνεις αρκετές φορές και αφού τελειώσεις με το ένα χέρι, «δουλεύεις» το άλλο.

Πατώντας το δεξί βελάκι πάνω στη φωτογραφία του ποστ θα δεις κι ένα σύντομο βιντεάκι που δείχνει ακριβώς την άσκηση.

«Αυτή η κίνηση ενδυναμώνει τον κορμό και ο δυνατός κορμός είναι το κλειδί για να αντέχεις στη γυμναστική», γράφει.

Ευχαριστούμε Halle!

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP