ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να κάψεις λίπος (χωρίς να πας γυμναστήριο)

Το περιττό λίπος είναι ο εφιάλτης όσων θέλουν να χάσουν κιλά, γιατί είναι το τελευταίο πράγμα που μας εγκαταλείπει όταν κάνουμε σωστή διατροφή και γυμναζόμαστε τακτικά.

Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε πολύ να υπάρχει ένα μαγικό κόλπο, που θα μας βοηθούσε να καίμε το λίπος χωρίς να χρειαστεί να τρέξουμε 15 χιλιόμετρα και να κάνουμε 200 κοιλιακούς. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν σου λέγαμε ότι υπάρχει μια γιαπωνέζικη μέθοδος που υπόσχεται ακριβώς αυτό το πράγμα;

Ο ηθοποιός Miki Ryosuke ορκίζεται ότι έχασε 13 κιλά και η μέση του μίκρυνε κατά 12 εκ. κάνοντας μια άσκηση που του είπε ο γιατρός, όταν τον επισκέφτηκε με πόνους στη μέση. Τι μαγικό έχει αυτή η άσκηση; Αναπνοές, που κάνεις σε συγκεκριμένη στάση και σε συγκεκριμένο χρόνο. Ω, ναι.

Αρκετοί γιατροί υποστηρίζουν ότι οι σωστές αναπνοές βοηθάνε στην απώλεια βάρους γιατί στην ουσία το οξυγόνο που μπαίνει στο σώμα μας ενισχύει το κάψιμο λίπους, το οποίο αποτελείται από οξυγόνο, διοξείδιο του άνθρακα και υδρογόνο. Όταν λοιπόν το οξυγόνο φτάσει στα λιποκύτταρα τα διασπά πιο εύκολα άρα καις περισσότερο λίπος.

Η άσκηση που κάνει ο ηθοποιός είναι η εξής:

(για 2-10 λεπτά)

– Στάσου όρθια με το ένα πόδι μπροστά από το άλλο.

– Σφίξε τους γλουτούς και ρίξε το βάρος σου στο πίσω πόδι.

– Ξεκίνα να εισπνέεις αργά για 3 δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα σήκωσε τα χέρια σου πάνω από το κεφάλι.

– Ξεκίνα να εκπνέεις δυνατά για 7 δευτερόλεπτα τεντώνοντας όλους τους μύες του σώματός σου

Μια δοκιμή θα σε πείσει!