MILEY CYRUS

H 17λεπτη προπόνηση με την οποία η Μiley Cyrus γυμνάζει πόδια και μηρούς

Το να έχεις πόδια για τα οποία αισθάνεσαι περήφανη δεν είναι το παν στη ζωή είναι όμως μια καλή αρχή για να αισθάνεσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Με τις κατάλληλες ασκήσεις τα πόδια είναι από τα σημεία του σώματος που γυμνάζονται (και αδυνατίζουν) σχετικά εύκολα.

Τα πόδια της Miley Cyrus είναι πόδια που δεν περνούν εύκολα απαρατήρητα. Είναι γυμνασμένα, χωρίς περιττό λίπος, με μια εντυπωσιακή αλλά φυσική γράμμωση. Όλα αυτά τα οφείλει στην personal trainer της, Rebecca-Louise.

Η Revecca λοιπόν δείχνει την 17λεπτη (για την ακρίβεια) προπόνηση που κάνει στην Μiley και που στόχο έχει να γυμνάσει όλες τις μυικές ομάδες των ποδιών σου.

Είναι εύκολη; Όχι ιδιαίτερα. Αντιθέτως έχει πολλά καθίσματα, βαθιές προβολές (από αρκετές επαναλήψεις η κάθε άσκηση) που μπορεί να σε ζορίσουν. Ωστόσο είναι κάτι παραπάνω από ενδυναμωτική για τα πόδια, αλλά και το σώμα σου συνολικά.

Δε λέμε ότι θα την κάνεις και την άλλη μέρα θα έχεις τα πόδια της Miley (και δεν υπάρχει και λόγος να γίνει αυτό, να σου πούμε την αλήθεια), αλλά θα νιώθεις τόσο υπέροχα με αυτά που θα θέλεις να τα αναδείξεις. Άσε που παράλληλα θα δώσεις δυναμική ώθηση και στο μεταβολισμό σου.

 

Kεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP