ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Να τι τρώει η Jenna Dewan Tatum και έχει αυτό το κορμί

Η Jenna Dewan Tatum είναι σχεδόν αψεγάδιαστη - και το σχεδόν το λέω επειδή δεν την έχω δει από κοντά. Έχει υπέροχο κορμί, τέλειο δέρμα, υγιή μαλλιά και γενικά κάτι κάνει πολύ σωστά και φαίνεται. Τι είναι αυτό; Κατά κύριο λόγο, η διατροφή της.

Πρωινό

Η Jenna ξεκινάει τη μέρα της με ένα σπιτικό, πράσινο smoothie, με φρούτα, λαχανικά, σπανάκι, λάχανο, λεμόνι, μήλο, μπανάνα, αχλάδι, και μια δική της τσαχπινιά, που είναι η προσθήκη μουρουνέλαιου και μαύρου σουσαμιού. Τα ομογενοποιεί με νερό και ισχυρίζεται πως εκτός από ενέργεια, αυτό το ρόφημα βελτιώνει το δέρμα και τα μαλλιά της.

Μεσημεριανό

Αντί για την κλασική σαλάτα, κι εξαιτίας της καταγωγής της από το Λίβανο, η Jenna προτιμά για το μεσημεριανό τραπέζι, σαλάτα ταμπουλέ. “Είναι το αγαπημένο μου γιατί μπορώ να το κρατήσω και μια-δυο μέρες στο ψυγείο, να το έχω έτοιμο, να το παίρνω και να φεύγω”. Ο ταμπουλές παραδοσιακά είναι μια ψιλοκομμένη σαλάτα που περιλαμβάνει μαϊντανό, δυόσμο, πλιγούρι, ντομάτα, κρεμμυδάκια, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Είναι θρεπτικό και σε χορταίνει.

Βραδινό

Η μέρα της ηθοποιού κλείνει με μια ικανοποιητική μερίδα μαύρο ρύζι. Προσθέτει και μαύρα φασόλια, αλλά και πολύχρωμα λαχανικά, όπως οι μωβ πατάτες, τα κολοκύθια και τα σπαράγγια, και προσθέτει σάλτσα με ταχίνι ή ελαιόλαδο.