MIRANDA KERR

Miranda Kerr, πες μας τι τρως κάθε μέρα σε παρακαλώ

Τα πάει καλά στην πασαρέλα αλλά και στην κουζίνα. Η Miranda Kerr άνοιξε στο Harper's Bazaar την πόρτα του σπιτιού της και αποκάλυψε τις αγαπημένες της διατροφικές επιλογές. Όχι έτσι στα κουτουρού, ολόκληρο βίντεο έφτιαξαν με το κορίτσι να κόβει φρούτα, να μαζεύει λεμόνια από το δέντρο στην αυλή, να φτιάχνει pancakes, χαμός σου λέει. 

Όπως είδες λοιπόν το supermodel ξεκινάει τη μέρα του με ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι, το οποίο είναι γεμάτο βιταμίνη C και τη βοηθάει στην πέψη. Στη συνέχεια ρίχνει στο μπλέντερ γάλα αμυγδάλου, φρέσκια παπάγια, σπανάκι, βατόμουρα, σμέουρα, ένα συμπλήρωμα διατροφής σε σκόνη και φτιάχνει smoothie δυναμωτικό που την κρατάει δυνατή και τη γεμίζει ενέργεια. Επίσης η Miranda τρώει και pancakes, τα οποία φτιάχνει υγιεινά, με αβγά, βρώμη και μια μικρή μπανάνα. Βούτυρο δεν βάζει στο τηγάνι της, παρά μόνο λίγο λάδι καρύδας.

Το μεσημεριανό της γεύμα περιλαμβάνει συνήθως σολομό με σαλάτα, την οποία ραντίζει με λεμόνι, ελαιόλαδο και μηλόξιδο. Η Miranda τρώει όμως και ψητό κοτόπουλο (καμία έκπληξη), το οποίο φτιάχνει επίσης με τα χεράκια της, προσθέτοντας σκόρδο, κρεμμύδι, λεμόνι, κουρκουμά, δεντρολίβανο και συνοδεύει με πουρέ γλυκοπατάτας. Εξαιρετικά υγιεινές και πεντανόστιμες οι συνταγές που προτείνει η Miranda, δεν νομίζεις;