CINDY CRAWFORD

Αυτά κάνει η Cindy Crawford και έχει το πιο συγκλονιστικό κορμί

Μεσημεράκι Κυριακής, έχεις φάει μοσχαράκι με μακαρόνια και αράζεις στον καναπέ του σαλονιού να χωνέψεις, χαζεύοντας τις ζωές των άλλων στο instagram. Σκρολάροντας πέφτεις πάνω σ' αυτή την φωτογραφία, και κάπως μετανιώνεις για το μοσχαράκι και κυρίως για τα μακαρόνια. Cindy Crawford, ετών 51, δύο παιδιά, κορμί "αλλού".

Rande caught me in the blue lagoon! Thanks for the! #regram @randegerber

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Ο χρόνος πέρασε και δεν ακούμπησε για την Cindy, η οποία όταν ρωτήθηκε ποια είναι τα μυστικά της, είπε το εξής αυτονόητο:

Γυμνάζομαι και τρώω κατά 80% καλές τροφές. Το 80% είναι κάτι εφικτό

Το ψάξαμε λοιπόν λίγο παραπάνω και ευπειθώς αναφέρουμε λεπτομέρειες από την πειθαρχημένη ρουτίνα της Cindy, στην οποία οφείλεται αυτό το καλογυμνασμένο, υποδειγματικά υγιές σώμα.

Ξεκινάει τη μέρα της με μια κούπα πράσινο τσάι

Breakfast by the beach — don't mind if I do!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Το αιώνιο τοπ μόντελ δεν λειτουργεί αν προηγουμένως δεν έχει πει μια κούπα πράσινο τσάι. “Είμαι άνθρωπος του πράσινου τσαγιού. Με κάνει να αισθάνομαι καλά. Το σώμα μου το θέλει κάθε πρωί” έχει πει σε συνέντευξή της, προσθέτοντας πως συνδυάζει με φρούτα ή ρίχνει στο shaker γάλα αμυγδάλου, καρύδας και πρωτεΐνη σε σκόνη, το οποίο την φορτίζει με την ενέργεια που χρειάζεται.

Έχει αδυναμία στο αβοκάντο

“Για μεσημεριανό επιλέγω σαλάτα με πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο ή ψάρι” λέει η Cindy, η οποία πρέπει να αγοράζει τα αβοκάντο με το κιλό και καλά κάνει, αφού το συγκεκριμένο λαχανικό φημίζεται για την ισχυρή αντιγηραντική του δράση και τα καλά του λιπαρά.

Ξέρει πόσα ωφέλιμα είναι τα ενδιάμεσα γεύματα

Cute fruit with a view

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

“Έχω εμμονή με τα σνακ. Πάντα κουβαλάω κάτι μέσα στην τσάντα μου. Αμύγδαλα, ένα φρούτο, ένα κομμάτι τυρί ή χούμους με σέλερι. Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι θα πεινάσω και θα αναγκαστώ να φάω κάτι που δεν πρέπει” δηλώνει η Cindy Crawford, η οποία αντιμετωπίζει την υπογλυκαιμία της με ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας αμέσως μετά το μεσημεριανό της.

Τρέχει, τρέχει, τρέχει

Hitting the treadmill hard today with @SarahPerla1.

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Καμία έκπληξη. Η Cindy Crawford κάνει τζόκινγκ. “Γυμνάζομαι με τον προπονητή μου, τρία πρωινά την εβδομάδα. Κάνουμε κυκλικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης με βάρη, όργανα και με το βάρος του σώματός μου και squats”, έχει αποκαλύψει σχετικά.

Και κάνει δραστηριότητες

Holiday weekend activities. #GetOutside

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Η Cindy Crawford είναι η ζωντανή απόδειξη του #neverstnadstill. Αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της μακριά από τον καναπέ, κάνοντας δραστηριότητες παρέα με την οικογένειά της. Εδώ που τα λέμε, δεν τους φανταζόμασταν Κυριακή μεσημέρι να τρώνε και να πίνουν χωρίς έλεος σε καμιά ταβέρνα…