CAMERON DIAZ

Η Cameron Diaz πίνει 1 λίτρο νερό μόλις ξυπνήσει – Μήπως να ακολουθήσεις το παράδειγμά της;

Δεν αποτελεί μυστικό ότι το πρωί που ξυπνάς δεν είσαι ενυδατωμένη κι αυτό γιατί ο οργανισμός σου έχει να λάβει νερό λογικά πάνω από 6-7 ώρες. Φαίνεται πως η Cameron Diaz το γνωρίζει εξίσου και αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ δραστικό γι' αυτό.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό “New York“, η 43χρονη ηθοποιός είχε δηλώσει ότι, με το που ανοίξει τα μάτια της, καταναλώνει ένα λίτρο νερό.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς τη μέρα σου με ενέργεια. Για μένα, αυτό σημαίνει ότι ξυπνάω, πλένω τα δόντια μου και πίνω κάμποσο νερό, για την ακρίβεια ένα λίτρο“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φαίνεται, όμως, πως η Diaz κάνει κάτι πολύ σωστό αν και -ενδεχομένως- ασυνήθιστο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι το νερό βοηθά τον εγκέφαλο να πραγματοποιήσει τις διάφορες λειτουργίες του και ότι στη διάρκεια της ημέρας κανείς δεν θα έμενε χωρίς νερό τις ώρες που μένει όταν κοιμάται, τότε είναι λογικό που η Cameron αποζητά H2O μόλις ξυπνήσει.

Επομένως, η κατανάλωση νερού από νωρίς το πρωί καλύπτει την αίσθηση αφυδάτωσης από τη διάρκεια της νύχτας. Το νερό σε βοηθά να “ξυπνήσεις” πιο εύκολα και, όπως είναι λογικό, καλύπτει ένα μέρος από την ημερήσια ποσότητα που πρέπει να καταναλώνεις.