ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μία συσκευή καθαρισμού προσώπου Clarisonic αξίας 225€

Τα Χριστούγεννα είναι ίσως η πιο γλυκιά και τρυφερή εποχή του χρόνου. Μπορεί να μελαγχολείς και να αναπολείς συχνά αυτές τις μέρες αλλά όλα αυτά γίνονται μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα με λαμπάκια και πολλή χρυσόσκονη και έτσι όλα γίνονται καλύτερα.

Αυτή την εποχή λοιπόν είναι που έχεις το δικαίωμα να νιώσεις ξανά παιδί, να υπερβάλλεις και να ζητήσεις ό,τι πραγματικά θες από τον Άγιο Βασίλη. Ταυτόχρονα όμως είσαι και μεγάλη κοπέλα, η οποία θέλει να λάμπει μέσα στα καλά της ρούχα και να κακομάθει τον εαυτό της. Ξεκίνα να οργανώνεσαι για το ρεβεγιόν: ραντεβού για μαλλιά και νύχια και φυσικά μία βόλτα από την αισθητικό ή το δερματολόγο για μία περιποίηση λάμψης.

Εμείς όμως σε θέλουμε λαμπερή και με καθαρό πρόσωπο όχι μόνο στα ρεβεγιόν αλλά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σου κάνουμε το πιο χρήσιμο και πολυτελές εργαλείο ομορφιάς, την πολυτελή συσκευή καθαρισμού προσώπου Clarisonic. Πρόκειται για ένα καινοτόμο beauty tool που σου είναι ικανό να σου προσφέρει μία εμπειρία καθαρισμού ίση με εκείνη που θα απολάμβανες από τα χέρια ενός ειδικού. Η μοναδική κεφαλή καθαρισμού θα καθαρίσει σε βάθος το πρόσωπό σου ενώ ταυτόχρονα θα αφήσει την επιδερμίδα σου βελούδινα απαλή βελτιώνοντας σημαντικά την υφή της.

Μετά από τις πρώτες μέρες χρήσης της Clarisonic, θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα με το πρόσωπό σου να είναι καθαρό και λαμπερό ακόμα και πριν το μακιγιάζ. Χάρισε στον εαυτό σου το μοναδικό προνόμιο και βάλε προτεραιότητα στο καθημερινή ρουτίνα περιποίησης την Clarisonic Mia FIT. Η ανανεωμένη εκδοχή της

(Mia FIT) έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σου και είναι τόσο εύχρηστο και στο ιδανικό μέγεθος για να το μεταφέρεις παντού.

Απόκτησε αυτό το πολύτιμο εργαλείο ομορφιάς και άλλαξε τα δεδομένα της περιποίησης του προσώπου. Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά είναι ένα πολύ καλό πρώτο βήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της Clarisonic επισκεφτείτε τη σελίδα στο facebook.

Μπες στον διαγωνισμό του Ladylike.gr και κέρδισε μία συσκευή Clarisonic Mia Fit αξίας 225€ για να έχεις καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα όλο το χρόνο.

 

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.