ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε ένα total look από την Bodytalk αξίας 170 ευρώ

Είναι χειμώνας. Χρειάζεσαι ρούχα άνετα που θα είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε αυτή είναι ώρα για λίγη χαλαρωτική γυμναστική στο σπίτι, είτε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σου, είτε απλά για ένα χαλαρό καφέ με τις φίλες σου.

Για να νιώσεις άνεση και αυτοπεποίθηση χρειάζεσαι και την κατάλληλη εμφάνιση. Το ξέρεις πως το πώς φαινόμαστε επιδρά στην ψυχολογία μας, όσο και το ύφασμα το οποίο φοράμε. Οπότε φυσικά χρειάζεσαι και σου αξίζει κάτι που θα είναι ποιοτικό, άνετο και δεν θα σε περιορίζει σε οποιαδήποτε συνθήκη.  Γι’ αυτό το Ladylike σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα total look της εταιρείας Bodytalk αξίας 170 ευρώ για να είσαι 100% σίγουρη πως φοράς ρούχα τα οποία είναι καλοφτιαγμένα και προσεγμένα -έτσι ώστε να δείχνεις κι εσύ έτσι.

Σκέφτεσαι ήδη τον εαυτό σου με το look; Μπες στον διαγωνισμό του Ladylike.gr και κέρδισε

 

Το look της Bodytalk περιλαμβάνει: Ένα γυναικείο μπουστάκι με πολύ ιδιαίτερο σχέδιο στην πλάτη, ωραία κοψίματα και all over print τύπωμα. Συνδυάζεται με κολάν, αθλητική φόρμα και βερμούδα. Είναι ιδανικό για το γυμναστήριο, το τρέξιμο, την γιόγκα και το χορό. Η σύνθεσή του είναι 92% βαμβάκι και 8% λύκρα.

Μία γυναικεία μπλούζα αμάνικη σε ριχτή γραμμή με μεγάλη λαιμόκοψη και αθλητική πλάτη. Το χαρακτηριστικό της μπλούζας είναι ότι έχει μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη με πολύ ιδιαίτερο δέσιμο ενώ και στο πλάι είναι πολύ ανοιχτή, ώστε να φοριέται με μπουστάκι από μέσα. Είναι ένα μοντέρνο ρούχο που προσφέρει ευχέρεια στην κίνηση και μπορεί να φορεθεί στο γυμναστήριο, στην άθληση αλλά ακόμα και στην βόλτα. Συνδυάζεται πολύ ωραία με κολάν, φόρμα, ακόμα και με τζιν παντελόνι. Η σύνθεσή της είναι 70% bamboo, 25% βαμβάκι και 5% λύκρα.

 

Ένα γυναικείο κολάν, το οποίο διαθέτει λάστιχο στην μέση για πιο σταθερή εφαρμογή. Το κολάν έχει πολύ ιδιαίτερο all over τύπωμα που μοιάζει με δίχτυ. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κολάν με τέλεια εφαρμογή. Συνδυάζεται με μπουστάκι, t-shirt και ζακέτα. Μπορεί να φορεθεί σε όλα τα είδη γυμναστικής, στο τρέξιμο, ακόμα και στο καθημερινό casual ντύσιμο. Η σύνθεσή του είναι 92% βαμβάκι και 8% λύκρα.

Μία ζακέτα γυναικεία με κουκούλα και φερμουάρ στο μπροστινό μέρος. Η κουκούλα της ζακέτας έχει κορδόνι για ρύθμιση, ενώ το εσωτερικό της κουκούλας είναι σε all over print με εφέ δίχτυ. Έχει άψογη εφαρμογή με λάστιχο στα μανίκια. Είναι σχεδιασμένη σε ίσια, κλασική γραμμή και μπορεί να συνδυαστεί με φόρμα, κολάν ακόμα και με τζιν παντελόνια. Είναι ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας και όλα τα είδη γυμναστικής. Η σύνθεσή της είναι 70% βαμβάκι και 30% πολυεστέρας.

 

*Oι κληρώσεις των διαγωνισμών Secret Santa θα γίνονται κάθε Παρασκευή. Οι νικητές θα ενημερώνονται τηλεφωνικά.

**Για να μη χάνεις τα δώρα που έρχονται στο Secret Santa συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και θα σε ενημερώνουμε.