ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε μία υποτροφία για το πρώτο Fashion Business Course από το ΟΠΑ

Tο πρώτο Fashion Business Course από το ΟΠΑ αποκαλύπτει τα πάντα για την επιχερηματικότητα στη Βιομηχανία της Μόδας. Το πολυαναμενόνμενο Fashion Business Course ανοίγει τις πόρτες του στις 3 Μαρτίου 2017. Το πρωτοπόρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σχεδίασαν και υλοποιούν το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε συνεργασία με την εταιρία στρατηγικού μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε μία υποτροφία

 

Σε διάστημα έξι εβδομάδων, το πρόγραμμα στοχεύει να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες μέσω διδασκαλίας από έμπειρους καθηγητές πανεπιστημίου και παρουσίασης πραγματικών case studies από guru της αγοράς για θέματα που αφορούν όλα τα επίπεδα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, στη Βιομηχανία της Μόδας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα καλυφθούν θέματα όπως το marketing και το management στη Βιομηχανία της Μόδας, στρατηγικές κατευθύνσεις σχετικά με τη δημιουργία ενός brand, η λειτουργική ανάπτυξη e-shop, οι εξαγωγές και οι βέλτιστες μέθοδοι προώθησης στο εξωτερικό. Παράλληλα, ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στη σύγχρονη προσέγγιση των media καθώς και στη μετάβαση στην digital δημοσιογραφική πραγματικότητα, Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του course θα είναι οι παρακάτω:

1. Alexander Giantsis, Commercial Director Mary Katrantzou

2. Θάλεια Τσερεβέγκου, Senior Buyer, The Net-a-Porter Group

3. Γεώργιος Τσιόλιας, CEO, Oxford Company

4. Αφροδίτη Πηγή, Corporate Affairs & Public Relations Director, Folli Follie Group

5. Έλενα Γεωργανά, Managing Director, Swarovski

6. Ορσαλία Παρθένη, Owner, Parthenis

7. Εύα Επιτροπάκη, Co-owner, Jam Jar

8. Elis Kiss, Δημοσιογράφος Βιομ. Μόδας & Πολυτέλειας, Κ Καθημερινή

9. Βασίλης Ζούλιας, Owner, Vassilios Zoulias

10. Τζίνα Κωνσταντοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας, Calin Group (TEZENIS, CALZEDONIA, INTIMISSIMI, FALCONERI)

Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής Γιώργος Κουρέτας, Διευθυντής του ΜΒΑ.

Πέραν από τα στελέχη επιχειρήσεων που προέρχονται από τη Βιομηχανία της Μόδας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη της διαφημιστικής αγοράς, σχεδιαστές μόδας, Fashion Bloggers/Vloggers, δημοσιογράφους καθώς και επιχειρηματίες. Επιπλέον, το πρόγραμμα αυτό αφορά και ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ουσιαστικές γνώσεις και περισσότερες κατευθυντήριες γραμμές για το χώρο της μόδας, που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, επισκεφθείτε το http://kek.aueb.gr/el/normal/Program/11/ViewProgram