ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κέρδισε 2 μοναδικά προϊόντα για τα μαλλιά από τη Sebastian Professional

Η Sebastian Professional έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο του styling και κυρίως τους hair stylists που έχουν υψηλές απαιτήσεις. Styling με προστασία και φροντίδα για να έχεις πάντα ωραία μαλλιά είναι το βασικό συστατικό που κάνει όλα τα hair products της Sebastian μοναδικά.

Τα προϊόντα μαλλιών Sebastian είναι σχεδιασμένα με βάση μία πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία που στόχο έχει την καινοτομία. Πρόκειται για ένα τολμηρό hair brand που στηρίζεται στη δημιουργικότητα των hairstylists που ανήκουν στο exclusive community του. Η αισθητική του hair styling επαναπροσδιορίζεται και τα προϊόντα στοχεύουν σε edgy χτενίσματα, με καλλιτεχνική προσέγγιση που εντυπωσιάζουν.

 

Κάθε προϊόν Sebastian είναι πρωτοποριακό και ευέλικτο, έτοιμο να μεταμορφώσει τα μαλλιά σου και να τους χαρίσει μοναδικό στιλ για όλη τη μέρα. Καθένα είναι ιδιαίτερο, πολυδιάστατο και παρά το γεγονός ότι έχουν μία ιδιαίτερη φιλοσοφία, είναι εύχρηστα για το hair styling της καθημερινότητάς σου. Οι αποκλειστικοί συνεργάτες του brand είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σου δώσουν tips σωστής κι έξυπνης χρήσης.

 

Ο Αριστοτέλης είναι ένας από τους hairstylist του ελληνικού Sebastian Community και μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την χρήση των προϊόντων, τις οποίες μοιράστηκα μαζί σου. Για να γνωρίσεις κι εσύ τα μοναδικά hair products Sebastian πάρε μέρος στο διαγωνισμό του ladylike.gr. Τρεις τυχερές θα κερδίσουν ένα σετ από 2 super προϊόντα για το everyday styling, το iconic Dark Oil και το Drynamic.

To Dark Oil είναι ένα μοναδικό έλαιο μαλλιών που προστατεύει και θρέφει την τρίχα ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σε βοηθήσει στο styling.

 

Το Drynamic από την άλλη είναι το μαγικό προιόν που θα σου λύνει τα χέρια κάθε φορά που κοιτάς τα μαλλιά σου στον καθρέφτη και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Λειτουργεί σαν dry shampoo ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως spray για κράτημα.

 

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του ladylike.gr και της Sebastian και γίνε μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσει το hair set με τα 2 προϊόντα της Sebastian.