Κέρδισε ένα μήνα δωρεάν εκγύμνασης στα γυμναστήρια Curves

Τρεις μηνιαίες συνδρομές για τα γυμναστήρια Curves προσφέρει το Ladylike στις αναγνώστριές του.

Τα Curves σάς δίνουν τη δυνατότητα για μία ολοκληρωμένη εκγύμναση σε 30 μόνο λεπτά.  Το πρόγραμμα είναι βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες και περιλαμβάνει και τα 5 απαραίτητα συστατικά μίας ολοκληρωμένης εκγύμνασης.

Για να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου, από το πιο έμπιστο γυμναστήριο των γυναικών, πάρε μέρος με όσους περισσότερους τρόπους μπορείς στο διαγωνισμό μας

 

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 2 Ιουνίου και οι νικήτριες θα ενημερωθούν προσωπικά.

Ο κύκλος των Curves αποτελείται από εύχρηστα μηχανήματα υδραυλικής αντίστασης, ειδικά σχεδιασμένα για το γυναικείο σώμα και κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και κάθε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Το κυκλικό πρόγραμμα των Curves κάνει την εκγύμναση απόλαυση. Το γέλιο, οι συζητήσεις και η αίσθηση αλληλοϋποστήριξης που θα δείτε σε ένα τυπικό γυμναστήριο Curves δημιουργούν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα από οποιοδήποτε γυμναστήριο επισκεφθήκατε στο παρελθόν. Πολλά από τα μέλη μας λένε ότι τα 30 τους λεπτά σε ένα Curves είναι τα πιο γρήγορα και απολαυστικά της εβδομάδας!

Γυναίκες από όλον τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι Curves σημαίνει πρόγραμμα γυμναστικής 30 λεπτών, πρόγραμμα απώλειας βάρους και όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με 51 γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα, το δικό σας Curves είναι σίγουρα κοντά σας για να σας βοηθήσει να αποκτήστε τη δύναμη να καταπλήξετε τον εαυτό σας!

Πληροφορίες

www.curves.gr

Πανελλαδικός Αριθμός επικοινωνίας: 801 11 71 000

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

Clinique Beautylike

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ