ΜΟΔΑ

Μαύρο το απόλυτο

 Μαύρο: Συμβολίζει το σκοτάδι, το φόβο και το θάνατο. Είναι​ ​αυστηρό και εμπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα. Επίσης εκφράζει την πειθαρχία και την εσωστρέφεια,​αλλά και τη θλίψη και τον πόνο.

Αν διαβάσεις τον ονειροκρίτης και ψάξεις τις ερμηνείες και τι συμβολίζει το μαύρο χρώμα θα απορήσεις. Εμείς θα πούμε πώς το λατρεύουμε, και προσωπικά θα πω πως είναι κάτι σαν τον λευκό καμβά. Είναι η βάση  και αυτό που ταιριάζει με τα πάντα, δείχνει κύρος και πολυτέλεια ταυτόχρονα και μέσα από αυτό αντλείς δύναμη. Το μαύρο δεν είναι αγαπημένο χρώμα, απλά είναι απαραίτητο χρώμα στη ντουλάπες όλων των γυναικών ανεξαρτήτου στιλ και ηλικίας ​​επειδή η κομψότητα συμβαδίζει της απλότητας,​το μαύρο χρώμα μπορεί να δημιουργήσει απόλυτα στιλάτα chic & classic outfits.

Ποιος θα πει πως το μαύρο αυτοκίνητο δεν είναι πολυτελές και διαχρονικό, ποιος δε θα ενθουσιαστεί αν δει σε ένα χώρο κάποιο αντικείμενο ή ακόμα και κάποιο τοίχο βαμμένο και δε θα το σχολιάσει, και φυσικά ποιος θα δει μια γυναίκα με  μαύρα ρούχα ή με εσώρουχα και δεν θα είναι σέξι.

Μαύρο κορίτσια λοιπόν γιατί είναι λατρεμένο και πολύ δυνατό χρώμα.

Γόβα Gianvito Rossi 624€

 

Καρέκλα Philippe Starck eros 339€

 

Μακρύ ​ασύμμετρο φόρεμα  Maraveya 122,50€

 

Βλεφαρίδες  Black Eyelashes 18€

 

Αποθηκευτικό κουτί Trash Chic 135€

 

Μπολ Dropp 41€

Μπλούζα ασύμμετρη Anna Riska 45€

Δαχτυλίδι Marc By Marc Jacobs 82€

 

Σακίδιο πλάτης Torry Bruch 272€

Miidi φούστα Coast 178,58€

 

Μανο L΄oreal 7,13€

Γυαλιά ηλίου Komono 62,91€

Παπούτσια Vans 67€

 

Κάπα Raxesky 45,50€

 

Ρολόι Karl Lagerfeld 612€

Χρωμοπαγίδες στο Ladylike:

Παραλλαγή γιατί μας πάει πολύ

Οι μαγικές αποχρώσεις του γκρι