CELEBRITIES

Αυτός ο μπαμπάς γίνεται viral γιατί καμαρώνει για τον γιο του και το αγόρι του

Ο Louis εργάζεται σε ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια και έχει έναν γιο 18 ετών. Οι δυο τους έχουν γίνει viral τις τελευταίες μέρες, με τον πατέρα του Louis Junior να κερδίζει επάξια τον τίτλο του «μπαμπά της χρονιάς».

Κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του στο εστιατόριο, λοιπόν, ο πατέρας Louis, ο οποίος λέει πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τους πελάτες του, κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις ορισμένων εξ’ αυτών για τον γιο του. Ανθρώπινη περιέργεια, σου λέει.

Τότε ήταν που έστειλε μήνυμα στον 18χρονο Louis και του ζήτησε να του στείλει μια φωτογραφία με το αγόρι του για να τους δείξει.

Ο Louis Junior συγκινήθηκε πολύ με αυτό το απλό αίτημα του πατέρα του και – όπως είπε στο Buzzfeed – του άρεσε πολύ που ο μπαμπάς του περηφανευόταν για τον ίδιο και το αγόρι του. Κάπως έτσι αποφάσισε να ανεβάσει την ιστορία του στο twitter.

Eννοείται πως το tweet δεν άργησε να γίνει viral, αφού όλος ο κόσμος λάτρεψε τον πατέρα που ήθελε να δείξει στον κόσμο το παιδί του με την σχέση του, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Supplied