CELEBRITIES

Της φυλακής τα σίδερα είναι όντως για τους λεβέντες

Η ιστορία του Jeremy Meeks, του τύπου που συνελήφθη και έγινε ευρέως γνωστός από το πόσο όμορφος ήταν στη φωτογραφία που του έβγαλαν στο αστυνομικό τμήμα και τώρα μετράει χιλιάδες δολάρια για να περπατήσει για μεγάλους οίκους μόδας, επαναλαμβάνεται.

Αυτή τη φορά, ο Mekhi Alante Lucky, ή αλλιώς Mr. Lucky, είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του: τυχερός. Συνελήφθη πέντε φορές από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο του έτους που μας πέρασε, αλλά αυτή τη στιγμή είναι μοντέλο.

Τα αδικήματά του περιλάμβαναν την αυξημένη ταχύτητα ενώ οδηγούσε ένα κλεμμένο όχημα, επίθεση σε μια γυναίκα, το σπάσιμο, την βίαιη είσοδο και την αντίσταση σε έναν δημόσιο λειτουργό. Ωστόσο, ο 20χρονος από τη Βόρεια Καρολίνα, έχει μια ακόμα ευκαιρία να μπει στο σωστό το δρόμο.

Όχι μόνο γλύτωσε τη φυλακή, αλλά τον βρήκε κι ένα πρακτορείο μοντέλων και ήδη χρησιμοποιεί την εμφάνισή του με τον καλύτερο τρόπο. Έχει εμφανιστεί σε μερικές φωτογραφίσεις με διάσημους οίκους μόδας, ενώ αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό είναι η ετεροχρωμία. Πρόκειται για μια πάθηση η οποία ευθύνεται για το ότι τα μάτια του έχουν διαφορετικά χρώματα.

Photographer @christian__cody Styled by @demantistclaire

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. Lucky (@officialmekhilucky) στις

 

Πάτα τα βελάκια αριστερά – δεξιά για να δεις περισσότερες εικόνες.