CELEBRITIES

Survivor 2: Ο πρώτος αγώνας των Μαχητών έχει ήδη νικητή

Οι παίκτες του Survivor έχουν ήδη φύγει για Άγιο Δομίνικο, απ' όπου και θα δούμε τις πρώτες εικόνες την Κυριακή, 21 Ιανουαρίου. Θεωρώ πως φέτος το reality επιβίωσης θα ζήσει μεγάλες στιγμές σιελλόροιας, αφού οι άντρες που θα βρεθούν στις ερημικές παραλίες και θα κυκλοφορούν όλη μέρα με τα μαγιό τους, υπόσχονται πολλές πολλές ώρες οφθαλμόλουτρου.

Ένα μικρό, αλλά αντιπροσωπευτικότατο δείγμα θα σου δώσει και το ακόλουθο crash test, στο οποίο συγκρίνουμε τρία από τα αγόρια της ομάδας των Μαχητών και τα σωματικά τους προσόντα. Διότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι ο Ηλίας, ο Θοδωρής και ο Νικόλας, ρίχνουν πολύ ιδρώτα στη γυμναστική και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Ας μιλήσουν οι εικόνες

Hλίας Γκότσης

Ο Ηλίας είναι Personal trainer και άνοιξε το Instagram του μόλις πριν δυο μέρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε αρκετό υλικό, αλλά οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι αυτό το αγόρι θα προχωρήσει στο Survivor, με χέρια ή με πόδια. 

Αναμένουμε για τα πλάνα που θα αγκαλιάζει τις συμπαίκτριές του όταν χαίρεται ή λυπάται με την έκβαση των αγώνων.

 

Νικόλας Αγόρου

Ο Νικόλας είναι για τα πιο εναλλακτικά κορίτσια, αφού τα τατουάζ στο λαιμό τον βγάζουν από την ομάδα της mainstream ομορφιάς. Έχει διαφημίσει εσώρουχα γνωστής εταιρείας, ενώ το baby face του θα μας κάνει να γυρνάμε το κανάλι για μια ανάσα δροσιάς και νιότης.

Αναμένουμε για τα πλάνα που θα αράζει με το μαγιό του στην αιώρα πλάι στη θάλασσα, στις ακτές του Άγιου Δομίνικου.

 

 

 

 

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Ο Θοδωρής είναι ένα αγόρι προκομμένο, αφού πλένει στην τηλεόραση τα ρούχα του με γνωστό απορρυπαντικό. Είναι μοντέλο, διόλου μετριόφρων αν κρίνουμε από το Instagram του “only.theo”, και φήμες λένε πώς θα αποδειχτεί εξαιρετικά χρήσιμος αν χρειαστεί να παίξουν κάποια παρτίδα σκάκι μέσα στο παιχνίδι.

Αναμένουμε για τα πλάνα που θα κυλιέται γυμνός στην άμμο ή που θα έχει χαθεί σε κάποιο χωράφι της Δομινικανής Δημοκρατίας.

 

Finally we meet again… #souvlaki #diet #healthyfood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) στις

Ο νικητής του Crash Test είναι με διαφορά ο Θοδωρής.