CELEBRITIES

Πόσο ωραία περνάνε δηλαδή οι άνδρες βλέποντας μπάλα;

Άντρες και μπάλα. Αυτό το δίδυμο, αυτή η μάστιγα. Το κλισέ του "ποτέ δεν πρόκειται να καταλάβουν οι γυναίκες το offside", είναι μια φράση που πρέπει να σκέφτεται κάθε αρσενικό, όταν το θηλυκό προσεγγίσει το δωμάτιο στο οποίο όλοι μαζί παρακολουθούν Champion's League.

Παρόλ’ αυτά, αυτό εδώ το θηλυκό που υπογράφει το εν λόγω κείμενο, δε φοβήθηκε τα στερεότυπα και πήρε τη θέση του κάπου σχετικά κοντά – μην έχουμε και απώλειες πάνω σε τυχόν πανηγυρισμούς και της έρθει καμια Pepsi στο κεφάλι – στον Διευθυντή Αθλητικού Περιεχομένου της 24MEDIA, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Sport24 Radio 103,3, Αλέξανδρο Τσουβέλα, και τους οκτώ τυχερούς αναγνώστες του Sport24.gr που κέρδισαν στο διαγωνισμό, και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο House Twenty Four το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champion’s League. H βραδιά ήταν μια προσφορά της Pepsi, επίσημης χορηγού του UCL.

Στα δικά μας τώρα, να ξεκαθαρίσω ότι καθόλου δε μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο, αφού βρίσκω φοβερά ανούσιο αυτό το κυνήγι μιας μπάλας από 22 κατά τα άλλα ωραιότατα αγόρια. Αν δηλαδή δεν τύχαινε μια στο τόσο να βλέπω και κάποιον ωραίο ποδοσφαιριστή στην οθόνη, και μπορούσα με κάποιον τρόπο να βάλω όλο το παρεάκι στο mute, θα κοιμόμουν πανεύκολα.

Το μόνο ωραίο στην όλη βραδιά, ήταν τα burgers και τα αναψυκτικά της Pepsi, δύο βασικοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν μια νύχτα ποδοσφαίρου με άντρες, πολύ πιο υποφερτή για μια γυναίκα.

Οι μέρες του Champion’s League είναι εκείνες οι φορές που σπάνια βρίσκεις αρσενικό στα μπαρ της πόλης, αφού όλοι κλείνονται στα σπίτια τους σε αγέλες για να δουν τα ματς του Champion’s League. Τι συμβαίνει σε αυτές τις κεκλεισμένων των θυρών βραδιές σε ένα σπίτι σαν αυτό της 24Media;

1. Πάρα πολλές άγνωστες λέξεις

Πέρα από τα ονόματα των ποδοσφαιριστών τα οποία ξεστομίζουν με τέτοια ταχύτητα και ευκολία που με κάνουν να αναρωτιέμαι αν γνωρίζουν το ίδιο καλά την προπαίδεια, είναι πάρα πολύ δύσκολο να παρακολουθήσω και την πορεία του αγώνα. Ποιος έχει τη μπάλα, σε ποια ομάδα ανήκει, με ποια ομάδα είμαστε, τι συνέβη και σταμάτησαν – ερωτήματα που σε διαβεβαιώ δε με καίει να μου απαντήσουν, αφού αν ήθελα θα είχα παρακολουθήσει και θα είχα καταλάβει από μόνη μου, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι θέλει μια κάποια συγκέντρωση για να βγάλεις άκρη.

 

2. Φωνές, ακούω φωνές

Ξέρεις αυτό που βρίσκεις τις βαριές αντρικές φωνές και τα βροντερά γέλια, πάρα πολύ σέξι; Σε αυτές τις συχνότητες που πιάνουν όταν πάει να μπει ή μπαίνει γκολ (δε μας νοιαζει ποιας ομάδας), και με τον αριθμό των θεατών που το έζησα εγώ, θα χρειαστείς και κάποιο παυσίπονο μετά τις Pepsi, αφού δεν τον γλυτώνεις τον πονοκέφαλο.

3. Απομάκρυνε τα μπιμπελό

 

Οι σπασμωδικές κινήσεις και οι προσπάθειές τους να πιάσουν πότε το burger, πότε τα αναψυκτικά τους, ενώ παράλληλα παρακολουθούν αποσβολωμένοι τα όσα διαδραματίζονται στην οθόνη τους, είναι λογικό κι επόμενο να προκαλέσουν ατυχήματα. Μην τους βλέπεις στο βίντεο που δείχνουν ήρεμοι – τα έκοψαν στο μοντάζ!

4. Το ημίχρονο είναι ο παράδεισος

Ένα τεταρτάκι το οποίο μοιάζει σα να βγαίνεις στο μπαλκόνι ενώ είσαι σε παιδικό πάρτι και να κλείνεις πίσω σου το διπλό τζάμι. Σκέψου το κάτι σαν μια μικρή ένεση ανάπαυλας. Τα αγόρια ηρεμούν, πάνε τουαλέτα, δε φωνάζουν, χαλαρώνουν, δε βρίζουν, τρώνε, πίνουν Pepsi.Υπέροχο συναίσθημα.

 

5. Στο 90

Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί περνούν καλά σε αυτές τις βραδιές ποδοσφαίρου, αλλά ας πούμε ότι ο μόνος λόγος που εγώ θα ήθελα να ξαναβρεθώ σε μια τέτοια, θα ήταν για τις τσάμπα Pepsi, τα burgers, και την πιθανότητα να κερδίσω ένα PS4, όπως και όλοι οι αναγνώστες που θα παρευρεθούν σε κάποια αντίστοιχη βραδιά στο House Twenty Four. Υπάρχουν δυστυχώς κάποια πράγματα που οι περισσότερες από εμάς δε θα κατανοήσουμε ποτέ στο αντρικό σύμπαν, αλλά αξίζει να δοκιμάσεις να το ζήσεις μαζί μας στο σπίτι της 24Media (άσε που μπορεί να φύγεις και με PS4). Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Sport24 και έλα με το αγόρι σου να παρακολουθήσετε μαζί έναν από τους ημιτελικούς του Champion’s League. Δες το και σαν challenge. (Μετά θα μπορείς να του ζητήσεις ό,τι χάρη θες.)