CELEBRITIES

How to Dad: Αυτός ο μπαμπάς (και η μπέμπα του) έχουν κατακτήσει το facebook

Ο 30χρονος Jordan Watson είναι ένας άντρας που θα σε κάνει να φωνάξεις ''ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ''. Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να φωνάξεις αλλά όταν δεις τα βίντεο του Νεοζηλανδού μπαμπά, που έχει κατακτήσει το facebook θα βγάλεις καρδούλες από τα μάτια και θα ευχηθείς να βρεις έναν τέτοιον άντρα για τα παιδιά σου.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Το κόλλημά μου αυτή την εβδομάδα είναι το facebook page ‘How to Dad, το οποίο μετράει κάτι παραπάνω από 1 εκ. likes και συγκεντρώνει καθημερινά αμέτρητες καρδούλες και likes κάτω από τα posts του.

Ο λόγος που αυτός ο μπαμπάς έχει γίνει viral (μέχρι και το αγγλικό GQ έχει γράψει για αυτόν!) είναι απλός- παρουσιάζει με απίστευτο χιούμορ τι σημαίνει να είσαι μπαμπάς. Το γεγονός ότι το κάνει με τη βοήθεια της πανέμορφης μπέμπας του, προφανώς αυξάνει τις πιθανότητες να κολλήσεις με τα βίντεό του και να του χαρίσεις απλόχερα τα likes σου.

Στο κανάλι του στο youtube μπορείς να βρεις δεκάδες αστεία βίντεο που σου δείχνουν πώς να ταΐσεις ένα μωρό ή πώς να το βάλεις να καθαρίσει το αυτοκίνητο (ΟΛΑ προφανώς είναι χιουμοριστικά και σε καμία περίπτωση δεν έχει ταλαιπωρήσει το παιδί του) αλλά αυτό που έχει την μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι στιγμής είναι αυτό που δείχνει 17 (!) διαφορετικούς τρόπους να κρατήσεις το μωρό σου, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 3 εκ. προβολές.

Η ιδέα για το συγκεκριμένο βίντεο του ήρθε όταν ένας συνάδελφος στη δουλειά περίμενε παιδί- ο Jordan αποφάσισε να κάνει ένα DIY βίντεο με την μικρή Alba για να το βάλει στα social media και να τον κάνει tag. Το βίντεο όμως συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes και προβολές και έγινε viral. Τα υπόλοιπα είναι πια ιστορία.

(Α, ναι το γεγονός ότι ο Jordan είναι ένα υπερ- γλυκάκι και μοιάζει με αρκουδάκι της αγάπης ενισχύει την αγάπη μας για το project- κατάλαβες γιατί είπαμε ότι θα βροντοφωνάξεις ότι τον θέλεις για πατέρα των παιδιών σου).